Διαφημίσεις κρυμμένα σε θέσεις για edaboard

F

Frosty

Guest
Αγαπητοί χρήστες Αυτό φαίνεται κάποιος χρήστης έχει κάνει χρήση του edaboard για την εμπορία και πώληση τους σκοπούς του "stealth" και αυτό με κάνει λίγο απογοητευμένοι. Για να είμαι σαφής Έχουμε μόνο μία κατηγορία όπου επιτρέπεται η διαφήμιση. Business, Προσφορές, Διαφήμιση http://www.edaboard.com/forum43.html Τώρα, avatars. Avatar θα πρέπει να είναι ευγενικός και δεν προσβλητικό Avatar δεν θα πρέπει να έχει διαφήμιση ή σύνδεση σε άλλη ιστοσελίδα Υπογραφές Υπογραφή διαδίκτυο θα πρέπει να είναι ευγενικός και όχι προσβλητικό υπογραφή δεν θα πρέπει να έχει διαφήμιση ή σύνδεση με άλλες εξωτερικές ιστοσελίδα ιστοσελίδες Εάν έχετε δική σας ιστοσελίδα και τα στοιχεία επικοινωνίας που έχετε χώρο για να εισάγετε αυτά τα στοιχεία στο προφίλ χρήστη σας, και αν κάποιος θέλει να σας κοιτάζω προς τα πάνω το μόνο που χρειάζεται να κάνετε κλικ στο εικονίδιο ΠΡΟΦΙΛ σε οποιαδήποτε θέση σε μια κλωστή. Προσωπικά Μηνύματα ΜΗΝ στέλνετε ποτέ προσωπικά μηνύματα σε κάθε χρήστη που προσφέρει να πωλήσει τις υπηρεσίες ή προϊόντα, εκτός αν ο χρήστης που ζητά να επικοινωνήσετε μαζί τους. Αυτό είναι spam και δεν επιτρέπεται, είχα 3 μηνύματα από τον ίδιο χρήστη σε λίγες ημέρες πίσω προσπαθεί να μου πουλήσει PCB, το ίδιο μήνυμα 3 φορές έτσι ώστε να πρέπει να τράτες θέσεις και οι άνθρωποι PM. Πάνω επόμενες εβδομάδες θα moderators μεγαλύτερο ενδιαφέρον για αυτή τη συμπεριφορά. Αν κάποιος χρήστης δείτε αυτήν τη συμπεριφορά του "stealth" διαφήμιση / spam, παρακαλούμε να αναφέρετε την θέση. Ευχαριστώ: F

[Color = "# 0000FF"] [/color] Γεια σας, φίλοι μου. Είμαι σχετικά με τη μελέτη «Η διάγνωση της καρδιακής νόσου με τη χρήση έξυπνων μεθόδων, όπως η ασαφής, νευρωνικά δίκτυα, ...", αλλά τα σχετικά έγγραφα και αντικείμενα που δεν είναι διαθέσιμα για μένα. αν κάποιος έχει πληροφορίες σχετικά με αυτό το θέμα, παρακαλώ μοιραστείτε μαζί μου. Ευχαριστώ για το είδος και την προσοχή σας

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back