Διασύνδεση LM35 να PIC 16F877A και χρήσιμο σύνδεσμο για PBP

P

promtech

Guest
Γεια σας παιδιά, είμαι νέος στον κόσμο του μικροελεγκτή.Am έχοντας πρόβλημα με τη διεπαφή για να LM35 PIC 16F877A και δεν μπορώ να βρω δωρεάν φροντιστήριο ή άλλο χρήσιμο υλικό για PIC Βασικές Pro (PBP) προγραμματισμό.Θα ήμουν πολύ ευτυχής αν κάποιος θα μπορούσε να βοηθήσει.Χάρη σε αναμονή

Καλό site για PBP:
www.rentron.com

Μπορείτε να συνδέσετε το σήμα εξόδου LM35 απευθείας σε ένα από τα A / D μετατροπέα κανάλια στην 16F877A.Το έκανα και λειτουργεί καλά.Η τάση εξόδου (στην περίπτωσή μου από το 0 έως 1V, όπου κάθε 10mV διακύμανση αντιστοιχεί σε 1 βαθμό Κελσίου χρησιμοποιώντας την LM35DZ) του LM35 έχει μετατραπεί σε διμερή σε δύο μητρώων (ADRESH και ADRESL) αποτελούν 10 bit (1024 μέτρα).Ίσως πρέπει να κάνουμε κάποιες υπολογισμούς ανάλογα με την αίτησή σας.

Ευχαριστούμε για την reply.DO σας σημαίνει ότι θα πρέπει να συνδέσετε το Vout του LM35DZ να PortA.0 της PIC.If ότι είναι η περίπτωση μπορεί παρακαλώ να μου δείξετε ένα παράδειγμα της PBP κωδικό που χρησιμοποιείται κατά τη μετατροπή του σήματος σε ψηφιακό analoge και Πώς μπορώ να στείλω αυτό το μήνυμα σε υπολογιστή μέσω υπερύθρων.

Για μια biginner όπως και εσείς πιστεύω ότι η καλύτερη επιλογή είναι η χρήση ds1820.Είναι ένα ψηφιακό θερμόμετρο με τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε pic επειδή χρησιμοποιεί μόνο 1 καλώδιο επικοινωνίας.

PBP έχει επίσης ένα δείγμα πρόγραμμα για αυτήν τη συσκευή.

Γεια nomad13,
Έχω έψαξε για DS1820 αλλά δεν μπόρεσα να βρω κάθε πωλητή και μου αφήνει την επιλογή της χρήσης analog.pls μπορείτε να με βοηθήσετε να τοποθετήσουν τα hex αρχείο που χρησιμοποιείται για σας Lm35.

Ευχαριστώ

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back