Διαμόρφωση του υπολογιστή για σχεδιασμό PCB

M

mksng

Guest
Γεια σου Όλα, είμαι αγοράζοντας ένα συναρμολογημένο PC κυρίως για λόγους PCB σχεδιασμού CAD για να τρέξει Allegro / τακάκια / αποστολή / cadstar κλπ για το σχεδιασμό πολλαπλών PCB. Παρακαλούμε στείλτε τις προτάσεις μου καλύτερα (και προσιτή προϋπολογισμός = του

Δεν ξέρω το λογισμικό που σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε, αλλά εγώ το σχεδιασμό ηλεκτρονικών και PCB. PCB design & layout δεν είναι μια απαιτητική εφαρμογή για έναν υπολογιστή έτσι ώστε οι περισσότεροι υπολογιστές θα πρέπει να κάνει μια αξιοπρεπή δουλειά. Τα γραφικά που χρησιμοποιείται είναι απλή - χωρίς απόδοση, περιορισμένη παλέτα χρωμάτων, έτσι ώστε δεν θα πρέπει να είναι ένα ζήτημα. Keith

[Quote = mksng] Γεια σου Όλα, είμαι αγοράζοντας ένα συναρμολογημένο PC κυρίως για λόγους PCB σχεδιασμού CAD για να τρέξει Allegro / τακάκια / αποστολή / cadstar κλπ για το σχεδιασμό πολλαπλών PCB. Παρακαλούμε στείλτε τις προτάσεις μου καλύτερα (και προσιτή προϋπολογισμός = του

Εάν χρησιμοποιείτε το EAGLE, δεν έχετε να αγοράσετε ακριβά pc.

Θα είμαι χρησιμοποιώντας Allegro, Cadstar, Pads, OrCAD κλπ. Τώρα είμαι σχεδιάζει να πάει για Laptop, αλλά είμαι ανήσυχος σχετικά με τις επιδόσεις σε σύγκριση με επιφάνεια εργασίας, όπως εγώ δεν έχω χρησιμοποιήσει το laptop για τα PCB σχεδιασμού CAD μέχρι τώρα. Αν υπάρχουν χρήστες του Laptop παρακαλώ συμβουλές ... Ευχαριστίες

u μπορεί να χρησιμοποιήσει «Express PCB», το δωρεάν λογισμικό της, και δεν υπάρχει ανάγκη για PC υψηλών προδιαγραφών. Το χρησιμοποιώ ήδη .. κάποιες πιο εύκολο στη χρήση ... : D

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back