Διάσπαση ένα ενιαίο Vcc παροχή ρεύματος σε διπολική Vcc / 2

E

eng_shady00

Guest
Γεια σας, Θέλω να σχεδιάσουμε ένα απλό κύκλωμα για την παραγωγή κατά 4,5 και-4.5V από ένα μόνο 9 volt. Είμαι σχεδιασμό ενός μικρού κυκλώματος, και αντί να οικοδομεί το δικό τροφοδοτικό μου αποφασίσετε να αγοράσετε ένα κανονικό 9 volt DC προσαρμογέας ως τροφοδοτικό. Θέλω να μην χρησιμοποιήσει τις μπαταρίες για να εγγυηθεί μια μεγάλη πηγή δύναμης της ζωής. Αλλά κάποια ΣΔ i χρήση ανάγκες εφοδιασμού σε split. Επίσης, παράγει ± 6v από τον προσαρμογέα 12v θα είναι καλό. Δεν είμαι σίγουρος αν DC προσαρμογείς δημιουργήσει μια ρυθμιζόμενη τάση ή όχι. Εάν δεν νομίζω ότι θα πρέπει να χρησιμοποιούν τις ρυθμιστικές αρχές να πάρουν μια καθαρή τάση. Γράψτε; Τέλος, το σύνολο του κυκλώματος είναι χαμηλής ισχύος και εφιστά χαμηλό ρεύμα. Αλλά δεν έχω υπολογίσει την τρέχουσα ακριβώς. Είμαι χρησιμοποιούν τώρα μια παροχή ρεύματος στον υπολογιστή ως μια δοκιμή. Ευχαριστώ u πάρα πολύ.

Κάθε τελεστικών έργα από μία μόνο τάση τροφοδοσίας, η εισαγωγή της είναι προκατειλημμένη κατά μισή τάση τροφοδοσίας. Η είσοδος, έξοδος και ανάδραση κοινό μπορεί να χρειαστεί πυκνωτές ζεύξης. Δημοσίευση κύκλωμα σας για να σας δείξει πώς. Οι περισσότεροι AC σε DC προσαρμογείς δεν ρυθμίζονται. Τάση τους ποικίλλει σε όλη τη χώρα και έχουν βουητό όταν φορτωθεί. Τακτική ρυθμιστές τάσης χρειάζονται μια τάση εισόδου περίπου 2V υψηλότερο από ό, τι τάση εξόδου τους. Χαμηλή ρυθμιστικές εγκατάλειψης χρειάζονται μια τάση εισόδου που είναι πάνω από 0.5V τάση εξόδου τους.

Βρήκα αυτό το κύκλωμα. http://sound.westhost.com/project43.htm ήθελα να το μοιραστώ με άλλους. Τι είναι ur γνώμη γι 'αυτό. Είναι καλό. Και τι γίνεται με 1458; Είναι LM1458. Είναι μια διπλή τελεστικών. Είναι θορυβώδες ή καλό; Μπορώ να χρησιμοποιήσω LM358 αντ 'αυτού; Θα αυτό το κύκλωμα λειτουργεί καλά ως σύνολο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Ποιο είναι το κύκλωμα που θα τροφοδοτείται με συν και μείον 4,5 V; Post αυτό και εμείς θα σας δείξουμε πώς να μεροληψία έτσι λειτουργεί με μόνο μια προσφορά 9 V.

Διάγραμμα του κυκλώματος μου δεν είναι έτοιμη αυτή τη στιγμή. Δεν έχω ένα μαλακό αντίγραφό της. I thougt ότι είναι εύκολο να εξηγήσει το κύκλωμα διαιρέτη για μένα, που μου επιτρέπετε να χρησιμοποιήσω ή να υποβάλουν αίτηση για οποιαδήποτε γενική κύκλωμα όχι μια συγκεκριμένη μία. Ακριβώς όπως το κύκλωμα που έχω βρεθεί και αναφέρθηκε προηγουμένως. Νομίζω ότι αυτό το κύκλωμα έχει ένα πρόβλημα που δεν αναφέρει την ισχύ ή τρέχον όριο. Σωστά; Ευχαριστώ u τόσο πολύ και συγνώμη για την ενόχληση.

Η δείξει ενεργό εικονική γεννήτρια εδάφους πρέπει να αναμένεται ότι θα είναι ασταθής (ανάλογα με την παραγωγή πυκνωτές ΕΣΡ, αντίστοιχα, η παρουσία πρόσθετων πυκνωτών παράκαμψης) και να δημιουργήσει μικρές παρεμβάσεις στην περιοχή kHz. Μια πρόσθετη αποζημίωση είναι αναγκαία για την επίτευξη της σταθερότητας άνευ όρων. Επιπλέον, δύο ΕΠ ποτέ δεν πρέπει να συνδέονται παράλληλα στην δείξει τον τρόπο, είναι προμηθεύονται ρεύμα βραχυκυκλώσεως ένα προς το άλλο λόγω για να αντισταθμίσουν τάσεις. Εναλλακτικά. η αναστρέφουσα είσοδος του κάθε ΕΠ μπορεί να συνδεθεί στην έξοδο είναι, χρησιμοποιώντας τα 10 ohm αντίσταση για την απομόνωση του φορτίου. Η αντίσταση μπορεί να μειωθεί σε 1 ή ακόμη και 0,1 ohm να μειωθεί η αντίσταση εξόδου συνεχούς ρεύματος του εικονικού γεννήτρια έδαφος. Με δύο ΕΠ, η ελάχιστη κατάλληλη τιμή dependends επίσης από την offset μέγιστη τάση των ενισχυτών. Ως προϋπόθεση, η ΕΠ θα πρέπει να προσφέρει ασφαλή εσωτερική τρέχον όριο, πιο γενικά ΕΠ σκοπό έχουν. [Url = http://images.elektroda.net/50_1240468034.gif]
50_1240468034_thumb.gif
[/url]

Χάρη FVM, γι 'αυτό μπορεί να εφαρμόσει αυτό το κύκλωμα, όπως είναι εκτός από την προσθήκη 10 ohm αντίσταση στην πορεία ανατροφοδότηση του κάθε τελεστικών, (δηλαδή μεταξύ 1,2 καρφίτσες και καρφίτσες 6,7). Είναι σωστό αυτό; Σε περίπτωση που αυτό resisrtor έχουν τις ίδιες αξίες με τον R3 και R4 ή δεν είναι σημαντικό. Το τελευταίο πράγμα, τι γίνεται με τη χρήση LM358 διπλή τελεστικών. Είναι καλό. Μήπως θα ήταν καλύτερα με τη χρήση των ρυθμιστικών αρχών. Χρειάζομαι βοήθεια στη χρήση τους. Ευχαριστώ u τόσο πολύ για ur χρόνο.

Ίσως δεν χρειάζεται καν μια τάση κύκλωμα διαχωρισμού. Ζήτησα για σας να δημοσιεύσετε το σχηματικό του κυκλώματος που πρέπει να κινούνται, αλλά δεν. Παρακαλείστε να εξηγήσετε τι το κύκλωμα είναι για. Audio; Video; Φωτισμού LEDs;

Θα μπορούσατε να δείτε το TLE2426 ("1 / 2 RAIL VIRTUAL Grnd") από TI. Όπως audioguru προτείνει, θα ήταν σαφέστερο εάν ορίζεται αυτό που ήθελες.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back