Δημιουργία LM άποψη περί παραπομπής βιβλιοθήκη

H

harshendu

Guest
Γεια σου,
Είμαι νέος χρήστης να Astro.Έχω ήδη προσπαθεί να κάνει η P & R, για ένα συγκεκριμένο netlist, αλλά έχω συναντήσει ένα σφάλμα, ενώ κάνει την CTS

Η προειδοποίηση που εξέδωσε για μένα είναι "Δεν υπάρχουν πληροφορίες σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή βιβλιοθήκες".

Έλεγξα refernece μου βιβλιοθήκη, η οποία παρέχεται από τον πωλητή.Περιέχει μόνο το Fram άποψη και δεν LM άποψη.Προσπάθησα να φτιάξω το LM σκοπό τη χρήση του. Δβ αρχεία βιβλιοθήκης μαζί με αυτήν τη βιβλιοθήκη, να έχω unsucessful σε αυτή την προσπάθεια.

Δεν
είμαι καν σίγουρος αν είμαι στο σωστό δρόμο!Θα ήθελα να γνωρίζω εάν έχω καταλάβει σωστά το πρόβλημα και πώς θα πρέπει να απευθυνθώ σχετικά με την επίλυση του;

Thnaks

ναι ur δικαίωμα.u ανάγκη δημιουργίας LM άποψη για ur αναφορά σχέδια.Τοποθετήστε ur. Δβ αρχείο χρησιμοποιώντας Librrary Παρασκευή -> CreateLogicalview

Ευχαριστώ

Shankar

Ευχαριστώ πολύ Shankar, τώρα έχω την άποψη και την LM Fram άποψή μου για την αναφορά βιβλιοθήκη ...Είναι αυτό αρκεί για τη διαμόρφωση του σχεδιασμού Βιβλιοθήκη μου ή θα πρέπει ακόμη να προσθέσω κάτι άλλο σε αναφορά μου βιβλιοθήκη;;

harshendu

Είμαι επίσης νέα για ΑΣΤΡΟ.μετά προσπαθώ shankarmit
της μεθόδου,
εξακολουθώ να μην LM άποψη.
θα μπορούσε να σας παράσχει ορισμένες πληροφορίες σχετικά με λεπτομέρεια τι κάνατε;

Ευχαριστώ πολύ

Γεια nehar,

Επιτρέψτε μου να γνωρίζουμε λεπτομερώς τι έχει και το θέμα, και θα έπρεπε. Δβ στην αναφορά σας σχεδιασμό.και θα δημιουργήσει LM άποψη ..

Ευχαριστώ

Χαιρετισμοί
Shankar

Γεια σου neihar,
Το παρακάτω είναι από το αρχείο μου δημιουργείται όταν δημιουργήθηκε το LM σκοπό την αναφορά μου βιβλιοθήκη.Μόλις αλλάξετε τις διαδρομές και τα ονόματα των αντίστοιχων αρχείων (που έχουν σημανθεί με μαύρα για σας), και να εκτελούν τις εντολές.

gePrepLibs
setFormField "Βιβλιοθήκη Προετοιμασία" "Όνομα Βιβλιοθήκη" ""
formButton "Βιβλιοθήκη Προετοιμασία" "περιηγηθείτε ...""

setFormField "Βιβλιοθήκη Προετοιμασία" "Όνομα Βιβλιοθήκη" "ref_lib"

formButton "Βιβλιοθήκη Προετοιμασία" "importLMDB"
formButton "Βιβλιοθήκη Προετοιμασία" "selectDB""

setFormField "Βιβλιοθήκη Προετοιμασία" "Min ΣΠ Προς Εισαγωγή" "/ home/library/fsc0l_d_sc_bc.db"
"

setFormField "Βιβλιοθήκη Προετοιμασία" "Max ΣΠ Προς Εισαγωγή" "/ home/library/fsc0l_d_sc_wc.db"
"

setFormField "Βιβλιοθήκη Προετοιμασία" "Τυπικά ΣΠ Εισαγωγή" "" / home/library/fsc0l_d_sc_tc.db
"
formOK "Προετοιμασία Βιβλιοθήκη"Ελπίζω να δουλεύει για εσάς ..!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back