Δημιουργία LEF να μετακυλήσουν στους backend εργαλεία

R

r_p_sanna

Guest
Γεια σου, αν έχω ένα RTL σχεδιασμό που περιέχει τις αναμνήσεις, είναι οποιοσδήποτε τρόπος που μπορώ να δημιουργήσετε το LEF να μετακυλίσει στα εργαλεία backend εκεί;

Υπάρχει κάποιος που έχει LEF / def userguide;

Γεια σου, αυτό που θέλετε είναι μια ολόκληρη ροή. θα πρέπει να Ε & Σ το σχέδιό σας και να δημιουργήσει GDS, και έπειτα από μήνυση αφηρημένη γ @ διαμονής για να εξαγάγετε LEF αρχείο. ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το αντιμετωπίσετε ή astro για την εξαγωγή LEF, αλλά η ακρίβεια είναι ένα θέμα.

hi linuxluo, ναι, συμφωνώ μαζί σας σχετικά με τη δημιουργία LEF. Αυτό είναι σχεδόν σαν οπισθοδρόμηση. Αυτό που σκεφτόμουν ήταν, μαζί με το netlist, αν έχει μνήμες, τότε, μια LEF θα δοθεί, έτσι ώστε η μνήμη μπορεί να γίνει σε ένα Blackbox στο netlist κατά τη διάρκεια του ημι-έθιμο της ροής. η ερώτησή μου είναι: παίρνετε netlist τη μνήμη και μόνο μέσα από την πλήρη ροή και να δημιουργήσει το αρχείο LEF; Με αυτόν τον τρόπο, μπορούμε να παράγει τη φυσική πληροφοριών της μνήμης και να δημιουργήσει ένα Blackbox που μπορούν να χρησιμοποιηθούν μαζί με άλλες netlist,? Ελπίδα είμαι σαφής. Incase αν δεν είμαι παρακαλώ επιτρέψτε μου να ξέρω.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back