Δημιουργία Dummy στο επίπεδο της διάταξης

P

plasma2000

Guest
Γεια σας, φίλοι μου.

Είμαι actuelly κατάρτιση μια διάταξη που περιέχουν ορισμένες αντιστάσεις και τρανζίστορ δίπλα οποία ορισμένοι dummys θα πρέπει να προστεθεί.

Είναι δυνατόν να επιστήσει την εικονική εγώ;Αν ναι, πόσα επίπεδα θα πρέπει να επιστήσει για MOS, αντίσταση, npn;

Έχω κάνει μια τρέχουσα πηγή.Στην εικόνα, ορισμένες PMOS μερίδιο της Στραγγίζεται Πηγή και οι οποίες δεν συνδέονται με VDD.

Έχω ακούσει ότι για μια εικονική PMOS, σε όλους τους τερματικούς σταθμούς θα πρέπει να συνδεθεί με VDD.Και εδώ σε αυτή την περίπτωση, πρέπει να αφήσετε να μοιράζονται τα Στραγγίζεται Πηγή ή με τον γείτονα;;;

Τέλος, εδώ θα αντλήσει τα 4 PMOS στο "1221", είναι αυτό που προτιμάτε να χρησιμοποιήσετε commun centroide δομή;;;

Ευχαριστώ για τη βοήθειά σας!Merci bcp!
Λυπούμαστε, αλλά χρειάζεται login για να δείτε αυτό το συνημμένο

ναι και να αντλήσουν τα ανδρείκελα τον εαυτό σας ή και να χρησιμοποιήσετε ένα pcell να κάνει τον συνολικό αριθμό των κλώνων.για την περίπτωση και πρέπει να αναφέρεται η καλύτερη interdigitate το 1212 και τρανζίστορ ως χώρα ένα ανδρείκελο και στις δύο πλευρές.και μπορούν να μοιραστούν τις εγκεφάλων του ανδρεικέλου με το επόμενο τρανζίστορ και να συνδέσετε την πηγή έως το VDD.

ανδρείκελα χρησιμοποιούνται για την παροχή ίσων περιβάλλον κατά τη χάραξη και το σύνολο των αντιστοιχισμένων συσκευών, πρέπει να χαραχθεί κατά παρόμοιο τρόπο.

Σε MOS ανδρεικέλων η διάσταση της συσκευής πρέπει να είναι ίδια με την αντιστοιχισμένη συσκευή. Ανδρεικέλου MOS Σε όλες τις τρεις τερματικούς σταθμούς συνδέονται με καρφίτσες εξουσία δηλαδή VDD, GND.Μπορείτε να μοιραστείτε τις αποχετεύσεις ανδρεικέλου με τους γείτονες αν είναι συνδεδεμένο με VDD.

Dummy τέχνασμα αντιστάσεις δεν είναι ανάγκη να είναι ίδια διάσταση στην αντιστοιχισμένη ένα.πολυ λωρίδα μόνο είναι αρκετό.Dummy nwell αντιστάσεις ανάγκη την ίδια διάσταση της αντιστοιχισμένης ένα.

Στην πρώτη αντιστοίχιση γνωρίζουν τι είδους αναζήτηση είναι αναγκαία.αν είναι ελάχιστη αντιστοίχιση μόνο μέρος κανονικά και συμμετρικώς διαδρομή.για μέτρια interdigitied κάνουμε.κρίσιμη για την ευθυγράμμιση κάνουν το commoncentroid.

Αγαπητέ pratyusha:

Ξέρετε, το ποσοστό της αναντιστοιχίας των 3 μέθοδο για αντιστοίχιση;

1, και τόπο κανονικά διαδρομή συμμετρικώς
2, κάνουν interdigitied
3, κάνουν commoncentroid

Αγαπητέ Pratyusha,
Έχω κάποια ερώτηση για σας:
1.Why κάνει το MOS ανδρεικέλου πρέπει την ίδια διάσταση με το mattached συσκευή; Όπως όλοι γνωρίζουμε,
"ανδρείκελα χρησιμοποιούνται για την παροχή ίσων περιβάλλον κατά τη χάραξη και το σύνολο των αντιστοιχισμένων συσκευών, πρέπει να χαραχθεί ομοίως" Αν έχω μια εικονική MOS διάσταση που είναι διαφορετική από την αντιστοιχισμένη MOS, θα αυξηθεί η αναντιστοιχία;
Συμμετρικώς 2.Does την ανεπάρκεια λιγότερο από commoncentroid της;
3.Does την commoncentroid το ίδιο με crosee ηλικίας;
THKs
BR

στην πράξη, τα σχέδια δεν είναι ορθογώνια, όπως θα καταρτιστεί.τόσο η ενεργός περιοχή δεν τελειώνει απότομα στην άκρη.Είναι διάχυσης και επικάλυψη με τις παρακείμενες actives.οπότε, αν δεν διατηρηθεί ίδιες διαστάσεις αυτής της επικάλυψης μπορεί να διαφέρει και να προκαλέσουν ανισορροπία.

crosscoupled είναι ένα είδος commoncentroid ρύθμιση.

Είπα για ελάχιστα ταιριάζουν μόνο τόπο συσκευές κοντά η μία στην άλλη και να διατηρήσει τη δρομολόγηση symmentry.Προστέθηκε μετά από 45 λεπτά:
δύο τύπους αντιστοίχισης υπάρχουν.το ένα είναι volatge ταιριάζουν και είναι μια άλλη τρέχουσα αντιστοίχιση

η αναντιστοιχία των degrre είναι εξαρτάται από τα τρία σίγμα τιμή δίνεται από το χυτήριο.για ελάχιστη αντιστοίχιση: αντιστάθμιση υπερβαίνει περισσότερο από 10mV

or drain currents mismatch is less than 1%μέτρια για την ευθυγράμμιση: αντιστάθμιση είναι μικρότερη από 5mV
ή εγκεφάλων ρεύματα αναντιστοιχία είναι μικρότερη από 1%

or drain currents mismatch is 0.1%κρίσιμη αντιστοίχισης: αντιστάθμιση είναι μικρότερη από 1mV
εγκεφάλων ή ρεύματα αναντιστοιχία είναι 0,1%

pratyusha δήλωσε:
Σε MOS ανδρεικέλων η διάσταση της συσκευής πρέπει να είναι ίδια με την αντιστοιχισμένη συσκευή. Ανδρεικέλου MOS Σε όλες τις τρεις τερματικούς σταθμούς συνδέονται με καρφίτσες εξουσία δηλαδή VDD, GND.Μπορείτε να μοιραστείτε τις αποχετεύσεις ανδρεικέλου με τους γείτονες αν είναι συνδεδεμένο με VDD.
----------------------------------------------

Στην περίπτωσή μου, το dummys "γείτονές της δεν connncted να VDD r GND.Να τοποθετήσετε το dummys λίγο μακριά από τους;;

Είναι η καλύτερη από interdigitied συμμετρικώς;

Στην περίπτωσή μου, το dummys "γείτονές της δεν connncted να VDD r GND.Να τοποθετήσετε το dummys λίγο μακριά από τους;;

----------------

Ναι, και πρέπει να πραγματοποιηθεί επιμέρους MOS ως εικονική συσκευή και να διατηρήσει την ίδια απόσταση ως αντιστοιχισμένη συσκευές.Σε διαγράμματα δεν υπάρχει αυστηρή νομοθεσία.πρέπει να καταρτίζει, ανάλογα με τους περιορισμούς.για παράδειγμα,
η περιοχή είναι κύρια πίεση.τότε υπάρχει ένα tradeoff μεταξύ ευθυγράμμιση και περιοχή.Μερικές φορές απλά και μόνο χρήση πολυ ταινίες όπως Etch φρουρών για το MOS συσκευές όταν δεν υπάρχει χώρος για μένα.διαφορετικά θα επιλέξουν MOS συσκευές με ελάχιστο μήκος.αν υπάρχουν περισσότερες περιοχή τότε θ Wil πάμε για ανδρείκελα με ίσες διαστάσεις ως αντιστοιχισμένη ένα.
-------------
interdigitied είναι μια μέθοδος όπου συμμετρία είναι σε μία μόνο κατεύθυνση.
commoncentroid έχει συμμετρία σε δύο κατευθύνσεις.
[/ b]

Έτσι, εδώ θα πρέπει να διαχωριστούν τα κοινά εγκεφάλων (ή πηγή) αν προσθέσω 2 ανδρεικέλου MOS, ή θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια πολυ λωρίδα.

Και δεν θα μπορούσα να αφήσουμε εικονική MOS είναι λίγο μακριά από τα 4 που επιθυμείτε MOS;;

Είναι μεγάλη, θα βοηθήσει, thx!

Νομίζω πολυ ταινίες είναι καλύτερη από MOS ανδρεικέλου.Αν προσθέσετε MOS ανδρεικέλου πρέπει να είναι ισοπαλία εγκεφάλων, πηγή, και η πύλη για την αποστράγγιση του γείτονα (MOS 1), αυτό θα αυξήσει τη φόρτωση αυτού του διχτυού.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back