Δημιουργία ράμπα σήμα εξόδου

A

aains

Guest
Γεια σας, γράφω εδώ γιατί έχω ένα πρόβλημα με το ηλεκτρονικό σύστημα θα ήθελα να κάνω.Θέλω να κάνω μια δύση / ανατολή του ηλίου σε εξομοιωτή φως, έτσι έχω μια Acuarium και σκέφτηκα σε γεννήτριες ράμπα.Πιστεύω ότι μια καλή ιδέα θα ήταν η χρήση ολοκληρωτή ή οποιαδήποτε συσκευή για τη μετατροπή του σήματος εισόδου από ημιτονοειδές 230V για ημιτονοειδή εξόδου ράμπα (0V να 230V σε 30 λεπτά ή μέχρι την ανατολή του ήλιου και 230V στο 0V σε 30 λεπτά για τη δύση του ηλίου).Έχετε κάποια ιδέα για να καταστεί δυνατή;Θα ήθελα να το κάνω με λαμπτήρες λάμπα, επειδή έχουν γραμμική απόκριση τάσης, ώστε η εκπομπή φωτός είναι ανάλογη με την τάση εισόδου.Σε ευχαριστώ πάρα πολύ.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το IC να dim-on και ισχνές-off το φως.Έχει δύο εισόδου για το σκοπό αυτό.Όταν οικοδομήσουμε μια δισταθή MULTIVIBRATOR με πολύ καιρό σταθερά και εάν συνδέσετε ΙΖ και Qbar αυτού του FF για το εν λόγω εισροές, αυτό θα sytem dim-on και ισχνές-off τα φώτα με μια σταθερά χρόνου που έχετε ορίσει με το κύκλωμα ελέγχου RC του FF.

http://www.infineon.com/cmc_upload/0/000/012/276/slb0587.pdf

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back