Δημιουργήστε την ίδια περίοδο ρολόι με τις διάφορες φάσης;

F

feel_on_on

Guest
Γεια σου, ο καθένας μπορεί να μου πει πώς να δημιουργήσετε το ίδιο ρολόι peiord με τις διάφορες φάσης; Το μόνο που θέλω να γράψω ένα testbench. για πάντα και πάντα;

Εάν η αρχική ρολόι είναι ξένη προς το testbench, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια καθυστέρηση μεταφοράς. Εάν η αρχική ρολόι από testbench διαδικασία, απλώς θα μπορούσε να δημιουργήσει μια άλλη διαδικασία με μια πρόσθετη αρχική καθυστέρηση, ή παράγουν τα δύο ρολόγια στην ίδια διαδικασία.

Γεια σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα μετατροπέα για να εισαγάγει 180deg μετατόπιση φάσης. Εάν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μου. Regards, Ν. Muralidhara

πάντα # T_half_period clka = ~ clka? εκχωρήσετε clkb = # phase_delay clka? ίσως είναι χρήσιμο.

χρησιμοποιείτε πάντα, πάντα @ (original_clk) phase_shifted_clk

Xor το ρολόι με 1 για να αναστραφεί το ρολόι

κάνει μια ρουτίνα καθυστέρηση για την επίτευξη των μετατόπιση φάσης μπορείτε να έχετε δύο generics (τόσο του χρόνου τύπου ).... ο πρώτος είναι η καθυστέρηση που χρειάζεστε για να επιτευχθεί η μετατόπιση φάσης (π.χ.: Tdelay) ... η δεύτερη είναι η περίοδος ρολογιού ότι σκοπεύετε να εκτελέσετε το σχεδιασμό σε (πρώην: clock_period) ... καθορίζουν τότε ένας ακέραιος που κυμαίνεται από 0 έως (Tdelay / clock_period) ... σταθερή delay_count: φυσικό: = (Tdelay / clock_period)? σήμα delay_counter: φυσικό φάσμα από 0 έως (delay_count - 1)? και στη συνέχεια να κάνουν ένα μετρητή που μετρά από το 0 έως delay_counter ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back