Δεν του CDMA κανάλια?

X

xischaune

Guest
Γεια χαρά σε όλους ... Αν 10MHz εύρος ζώνης είναι διαθέσιμο ανά κατεύθυνση σε ένα κυψελοειδές σύστημα .... Είναι δυνατόν να μάθετε τον αριθμό των καναλιών (ή αντίστοιχα ο αριθμός των χρηστών στο κελί παραδοχή μονοκύτταρους σύστημα) Το κυτταρικό σύστημα CDMA απαιτεί 10kbps σήματα χρήστη με Εβ = N0 των 6dB Θα αποτέλεσμα η μεταβολή, αν λάβουμε Εβ / N0 = 6dB. Έχω μπερδευτεί ... Νομίζω ότι πρέπει να είναι Eb/N0 και όχι η ΕΒ = N0 Ευχαριστώ εκ των προτέρων ....

Θα πρέπει να Eb/N0. Ένα άλλο σημείο είναι ότι, αν γνωρίζετε το εύρος ζώνης που καταλαμβάνει το ένα κανάλι (ForWord ή αντίστροφη), δηλαδή Β, τότε το εύρος ζώνης για το κανάλι όσο θα 2B. Θα πρέπει επίσης να προσθέσετε το εύρος ζώνης για τα κανάλια ασχολούνται με τον έλεγχο για το σταθμό βάσης, δηλαδή C. Έτσι, διαθέσιμο για τους χρήστες banwidth = συνολικό εύρος ζώνης (W)-Γ Τώρα, δεν υπάρχει. των πιθανών χρηστών = διαθέσιμου εύρους ζώνης για users/2B

Ευχαριστώ ... Αλλά από τη συγκεκριμένη πληροφορία ... ειδικά ο αριθμός 10kbps ... είναι δυνατόν να υπολογιστεί το εύρος ζώνης καναλιού ανά χρήστη και, στη συνέχεια, αγνοώντας κανάλια ελέγχου Γ, βγαίνουν με το συνολικό αριθμό των πιθανών χρηστών?

[Quote = xischaune] Γεια χαρά σε όλους ... Αν 10MHz εύρος ζώνης είναι διαθέσιμο ανά κατεύθυνση σε ένα κυψελοειδές σύστημα .... Είναι δυνατόν να μάθετε τον αριθμό των καναλιών (ή αντίστοιχα ο αριθμός των χρηστών στο κελί παραδοχή μονοκύτταρους σύστημα) Το κυτταρικό σύστημα CDMA απαιτεί 10kbps σήματα χρήστη με Εβ = N0 των 6dB Θα αποτέλεσμα η μεταβολή, αν λάβουμε Εβ / N0 = 6dB. Έχω μπερδευτεί ... Νομίζω ότι πρέπει να είναι Eb/N0 και όχι η ΕΒ = N0 Ευχαριστώ εκ των προτέρων .... [/quote] Αν το κανάλι έχει 10MHz BW, και οι χρήστες χωρίζονται με τη διάδοση των κωδικών και μόνο κύτταρο, εάν υποτίθεται, η επέμβαση είναι κυρίως λόγω της πολλαπλής συσχέτισης μεταξύ των χρηστών. Αν τέλεια orthogonallity ακολουθιών ανέλαβε, ο αριθμός των χρηστών θα είναι 10M/10k = 1000? Έτσι τη χρήση 1024 κώδικες διασκορπισμού θα είναι επαρκής και η μέγιστη δεν μπορεί να υπάρξει 1024 χρήστες. Αλλά αν είναι σαν ακολουθία κωδικούς χρυσό? Τυχαία ή κωδικούς, τότε μπορείτε να βρείτε μέσο όρο παρεμβολές ανά χρήστη για ένα κωδικό μήκους Ν. Στη συνέχεια, μπορείτε να βρείτε N για δεδομένη Eb/N0? Στο μεγαλύτερο μέρος του συστήματος, μπορείτε να αγνοήσετε μόνο AWGN για την απλότητα, όταν η παρεμβολή είναι dominanet

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back