Γραμμικές Διαφορικές Εξισώσεις Επίλυση χρησιμοποιώντας τελεστικών

R

RollingEEE

Guest
Γεια σας, μπορείτε να με βοηθήσετε. Δώστε μου ένα διάγραμμα του κυκλώματος με χρήση τελεστικών και παθητικά στοιχεία για την επίλυση των v (t) δ ³ v / dt ³ + 2 δ ² v / dt ² - 4 DV / dt + 2V = U (t) όπου, η τάση U (t) είναι δεδομένη αν και μερικοί γεννήτρια . αρχικές συνθήκες δεδομένη: v (t = 0) = 0? DV (t = 0) / dt = -2 δ ² v / dt ² = 3, σε t = 0

Ίσως μπορείτε να μετατρέψουν αυτή τη φορά-domain διαφορική εξίσωση Laplace σε s-τομέα για να αποκτήσετε την συνάρτηση μεταφοράς του συστήματος, δηλαδή. U (s) / V (s) = s ^ 3 +2 s ^ 2-4S +2. Τώρα, το έργο θα πρέπει να πραγματοποιήσει είναι να σχεδιάσουμε ένα σύστημα για την υλοποίηση αυτού TF χρησιμοποιώντας avtive κυκλώματα. Με τις καλύτερες ευχές! - San

Μπορείτε να μου δώσετε κανένα παράδειγμα / tutorial για την εφαρμογή ενός τέτοιου κυκλώματος;

βρείτε urself μια γραμμική ανάλυση βιβλίο ciruit

Θα πρέπει να κάνετε ολοκληρωτή, αθροιστής, αφαιρέστε τα κυκλώματα από την τελεστικών.

[Quote = leohart] βρείτε urself μια γραμμική ανάλυση βιβλίο ciruit [/quote] χα χα πολύ αστείο, έχω Hayt Kemmerly Durbin, Boylstad, Coughlin και Driscol

Νομίζω ότι πρέπει να το κάνει με integrators, δεδομένου ότι οι διαφοροποιήσεις είναι μη-αιτιώδης (δηλαδή, δεν μπορείτε να υπολογίσετε το παράγωγο σε πραγματικό χρόνο). Εάν μπορείτε να ορίσετε τις αρχικές συνθήκες, και έχει 3 integrators, φαίνεται όπως θα έπρεπε να είναι εφικτό. Θα πρέπει να αναζητήσετε κάποια βιβλία σχετικά με αναλογικούς υπολογιστές

Βρείτε κάτι σχετικά με αναλογικούς υπολογιστές. Αυτή είναι μια πολύ παλιά ιστορία και πολύ γνωστό στην δεκαετία του '60.

Θα πρέπει να κάνετε μια πραγματοποίηση κατάσταση του χώρου αυτού διαφορική εξίσωση. Με relization του, μπορείτε να εφαρμόσετε το χρησιμοποιείτε μόνο integrators, προσθηκών και αναστρέφοντας ενισχυτές. Αυτό είναι όλο. Σας στέλνω μια σύντομη σημειώσεις για αναλογικό υπολογισμό. Θα ήθελα να συστήσω ένα βιβλίο για την πιο insigth αυτού του θέματος. Το βιβλίο είναι γραμμικά συστήματα με Kailath.

ένα από αναλογική technic φίλτρο είναι εξίσωση κατάσταση που μπορεί να υλοποιηθεί με τη χρήση τελεστικών, αλλά θα πρέπει να μετατρέψει εξίσωση περιοδεία στην εξίσωση χώρο καταστάσεων νομίζω

μεταγωγής κυκλώματος πυκνωτή μπορεί abtain εύκολα αυτή τη λειτουργία.

hey να μετασχηματισμός Laplace της εξίσωσης ... u θα πάρετε s εξίσωση τομέα ... αυτό eqation u γράφουν σε STD για ν επιστήσει την coressponding παθητική συνιστώσα σαν πυκνωτής για 1/s...etc u θα έχετε ιδέα για το πώς κύκλωμα μοιάζει ..

Αχ, πώς μπορώ να κατεβάσω αυτό το βιβλίο, είμαι ενδιαφέρονται για την ιδέα του αναλογικού υπολογισμού ...

Απλά κάντε κλικ στο "ελεύθερο καθρέφτη" επιλογή.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back