Γνώμη Σχεδιασμός

N

no_mad

Guest
Hi όλα, σε ένα σχέδιο με το καθεστώς ενιαίας χρονομέτρηση και η έξοδος είναι ένα τρένο παλμό. Η πρόκληση είναι η συχνότητα τραίνο παλμών είναι ίδια ταχύτητα με το κύριο ρολόι (το μοναδικό ρολόι). Με βάση την ur εμπειρία, μπορώ να εγγραφεί (flop) σήμα εξόδου μου; Απ 'όσο ξέρω, δεν μπορώ να το κάνουμε αυτό, δεδομένου ότι έχει την ίδια ταχύτητα με το κύριο ρολόι. Μπορώ να χρησιμοποιήσω πολλαπλασιαστή συχνότητα να διπλασιάσει κύρια ρολογιού μου ώστε να μπορώ να χρονίζεται flop εξόδου μου; Εάν ναι, ποιες είναι οι εκτιμήσεις του σχεδιασμού που θα πρέπει να προσέχετε; Παρακαλώ να μου δώσετε τη γνώμη σας. Thanx εκ των προτέρων, no_mad

Έχετε σήμα στην ίδια συχνότητα με την CLK. Έτσι τώρα θέλετε να μάνταλο της αυτό το σήμα. Σκεφτείτε την περίπτωση που το σήμα σας είναι φθάνει το FF (flipflop) εισόδου πριν την ώρα της εγκατάστασης και να παραμείνει το ίδιο μέχρι holdtime του τότε μπορείτε να μάνταλο πρακτικά αυτό .. Μπορείτε να το κάνετε αυτό με την καθιέρωση κάποια διαφορά φάσης Περιοδο το σήμα CLK και κύρια CLK ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back