Γιατί χρησιμοποιούμε ρίζα έθεσε συνημίτονο ή RRC φιλτράρισμα;

B

bizoo

Guest
Έχω μια ερώτηση σχετικά με το γιατί χρησιμοποιούμε ρίζα έθεσε συνημίτονο ή RRC filtring, είμαι εφαρμογή BPSK, οπότε αν έχω 1 i θα στείλει ένα κύμα συνημιτόνου και αν -1 Θα στείλω μία μετατόπιση 180 συνημίτονο κύμα, RRC γίνεται για να κάνει σήμα λιγότερο ευάλωτα σε παρεμβολές μεταξύ σύμβολο, αλλά αυτό που στέλνω στο κανάλι είναι συνημίτονο κύμα, εγώ ποτέ δεν χρησιμοποιείται τετραγωνικών παλμών στο κανάλι οπότε γιατί θα πρέπει να χρησιμοποιήσω RRC οποιοδήποτε τρόπο, αλλά το κείμενο φαίνεται να προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε RRC πριν στείλετε οποιαδήποτε ont πράγμα που διοχετεύονται ne απαντήσεις!

Γεια Bizoo, u Όταν μιλάμε από 1 και 0 σημαίνει πάντα ότι το u χρησιμοποιείτε ένα τετραγωνικό παλμό για να τα μεταδώσουν. 1 s 0 s και εκπροσωπούνται από δύο επίπεδα των τάσεων που θα παραμείνει για λίγες μικροδευτερόλεπτο στη γραμμή. Αυτό σημαίνει ότι θα πάρουν ένα τετράγωνο σχήμα. Αν μια τέτοια πλατεία παλμός χρησιμοποιείται θα προκαλέσει στρέβλωση ISI και το σήμα σας. Για το σκοπό αυτό Συνημίτονο όσπρια χρησιμοποιούνται για την αποφυγή ISI Ελπίζω αυτό να είναι σαφές .. Mathuranathan.V

στην πραγματικότητα, όταν δεν χρησιμοποιείτε RRC, χρησιμοποιείτε το ορθογώνιο παλμό διαμόρφωση από προεπιλογή. κατά τη χρήση του RRC, το σχήμα του παλμού δεν είναι ορθογώνια, και σε κάθε περίοδο σύμβολο φιλτράρεται με φίλτρο της RRC, τότε το σχήμα που προκύπτει παλμός εφαρμόζεται στα κύματα της αμαρτίας και συνημίτονο. αφορά

HMM το τελευταίο μέρος Είπατε taht παλμός έχει ένα σχήμα RRC και στη συνέχεια το σχήμα αυτό εφαρμόζεται σε ημίτονο και συνημίτονο κύματα, μπορώ να απεικονίσει ότι: (Μπορείτε να δώστε μου λίγο την εικόνα του ότι ορισμένοι όπου, οποιαδήποτε ιστοσελίδα οποιεσδήποτε συνδέσεις, εγώ απλά; θέλουν να δουν τη διαφορά σε κυματομορφές στείλετε στο κανάλι κατά τη χρήση ενός τετραγωνικού παλμού και να το συγκρίνετε με το RRC των κυμάτων

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back