Γιατί ένα πρόγραμμα C. Exe δεν μπορεί να πάρει εξόδου

H

hednast

Guest
Γεια σας. Έχω ένα πρόβλημα. Όταν συγκεντρώνει σε ένα turbo μεταγλωττιστή της C που μπορώ να πάρει το αποτέλεσμα που θέλω. Αλλά μετά θα καταρτίσει αυτό το αρχείο έργου σε ένα exe και στη συνέχεια να εκτελέσετε ότι exe, δεν έχετε τα αποτελέσματα που θέλω πια. Γιατί υπάρχει μια διαφορά μεταξύ του αρχείου του έργου και το μεταγλωττισμένο exe εκεί. Παρακαλούμε asists. Σας ευχαριστώ.

Αυτό δεν είναι πολλές πληροφορίες για να προχωρήσει. Θα ήθελα να μαντέψει ότι το αρχείο έργου σας έχει ρυθμίσεις παραμέτρων που είναι διαφορετικές από τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις του σχεδίου Turbo Γ.

Γεια C έχει δύο εξόδους: stdout και stderr άκυρη fprintf (stdout, "...", ...); κενό fprintf (stderr, "...", ...); στις περισσότερες stdout συστήματα είναι προφανώς stderr, αλλά σε κάποια prohramming στυλ Αυτές οι δύο μπορεί να διαφέρουν. μπορείτε να το ελέγξετε στο linux (συστήματα UNIX) με κάτι σαν 2> & 1, ... μπορείτε να το ελέγξετε στα Windows με κάτι σαν myprog.exe [myparameter ....]> results.txt παρακαλούμε να παρακολουθήσει και πάλι αυτές ελέγχουν και προσεγγίσεις και να μας ενημερώσετε την κατάσταση. tnx

Hai ..... συγγνώμη, είμαι λίγο συγχέουν με δεδομένο τις απαντήσεις ......... Ο πηγαίος κώδικας είναι όπως παρακάτω ......... # Include # include int main () {int i? Unsigned char far * SCRN = (unsigned char far *) 0xb0008000? FILE * fp = fopen ("C: \\ \\ text.txt", "W")? Για (i = 0? θ

Turbo C δεν μπορεί να παρακάμψει HAL (hardware Layer Abstrection) που χρησιμοποιείται στο PC. θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα Windows 2000 compitible compiler και τη χρήση MFC. Δεν σε διδασκαλία έξω μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε περιβάλλον Windows NT. αμανάτι

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back