Γενικά Ηλεκτρονικά ερώτηση

M

metalbender

Guest
Χρειάζομαι να μετρήσει μια γρήγορη ακίδα τάσης από μια ανάφλεξη μοτοσικλέτα. Είναι μεταξύ 80 και 100 βολτ, χαμηλής ενέργειας. Για πολύμετρο μου για να το διαβάσετε, μπορώ να συνδέσω έναν πυκνωτή για να συλλάβει την τάση στη συνέχεια, διαβάστε το με μετρητή μου; Αν ναι, ποια θα είναι τα specs για το πυκνωτή; Έχω, επίσης, ένα παλιό Tek 422 oscilliscope αλλά το πρόβλημα είναι η μέτρηση μια σύντομη ακίδα τάσης. Σας ευχαριστώ.

Το ανώτατο όριο δεν θα λειτουργήσει δεδομένου ότι θα εξομαλύνει την ακίδα. Για να δείτε ένα τέτοιο μήνυμα χρησιμοποιώντας ένα αναλογικό παλμογράφο θα πρέπει να κάνετε είναι επαναλαμβανόμενες (μην ξεχάσετε να χρησιμοποιήσετε την είσοδο 10:01).

Οι περισσότεροι oscilliscopes έχει ενιαία λειτουργία σκανδάλη ακολουθία που θα πρέπει να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δείτε ακίδα σας. Δεν ξέρω αν ιδίως το πεδίο εφαρμογής σας έχει ή όχι, αλλά ακόμη και οι πιο βασικές νεότερα πεδία έχουν αυτή τη λειτουργία σήμερα. Είναι κρίσιμης σημασίας για την εξεύρεση πράγματα όπως αιχμές τάσης που δεν είναι επαναλαμβανόμενη. Μπορείτε να ορίσετε ακριβώς την τάση που θα προκαλέσει μια ορισμένη τάση και όταν το πεδίο εφαρμογής εντοπίσει μια τάση πάνω από την τάση ενεργοποίησης θα δείτε την ακίδα.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back