E
eng
Guest
Γεια σε όλους,
Έχω σχεδιάσει μια ισορροπημένη ενισχυτή χαμηλού θορύβου.
Οι προδιαγραφές του σχεδιασμού μου:
-2,4 GHz, 10 dB κέρδος λεπτά,
το πολύ 2,5 db θορύβου
microstrip-τεχνολογία
-υπόστρωμα Rogers 6002, 60 mils πάχος
-1A1306-3 ζεύκτες σύνορα Anaren corp.(ισόρροπη ενισχυτή)
Αυτό ενισχυτή παραχθεί με άλεση μηχανή.
Χρειάζομαι μερικές πρακτικές πληροφορίες.
Πρώτα από όλα, δεν έχω εξοπλισμό για να τρυπάνι να γείωση μέσω έτσι είμαι υποχρεωμένος να το κάνει χειροκίνητα.Για καλή γείωση ποια είναι τα πράγματα που θα ήθελα να κάνω; Πιστεύω ότι για να έχουν ζεύκτες λειτουργεί σωστά Χρειάζομαι μια καλή γείωση.
Επίσης, για συγκόλληση τι είδους τεχνάσματα να προτείνετε;Θα κάνω πολλά πράγματα συγκόλληση, επειδή υπάρχουν τόσα πολλά συστατικά lumped? 2 ζεύκτες, 4 πυκνωτές, 4 αντιστάσεις (για να πάρετε 50 Ω τερματισμό Είμαι χρησιμοποιώντας 2 x 100 ohm παράλληλα) και 2 τρανζίστορ.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Χαιρετισμοί,
Έχω σχεδιάσει μια ισορροπημένη ενισχυτή χαμηλού θορύβου.
Οι προδιαγραφές του σχεδιασμού μου:
-2,4 GHz, 10 dB κέρδος λεπτά,
το πολύ 2,5 db θορύβου
microstrip-τεχνολογία
-υπόστρωμα Rogers 6002, 60 mils πάχος
-1A1306-3 ζεύκτες σύνορα Anaren corp.(ισόρροπη ενισχυτή)
Αυτό ενισχυτή παραχθεί με άλεση μηχανή.
Χρειάζομαι μερικές πρακτικές πληροφορίες.
Πρώτα από όλα, δεν έχω εξοπλισμό για να τρυπάνι να γείωση μέσω έτσι είμαι υποχρεωμένος να το κάνει χειροκίνητα.Για καλή γείωση ποια είναι τα πράγματα που θα ήθελα να κάνω; Πιστεύω ότι για να έχουν ζεύκτες λειτουργεί σωστά Χρειάζομαι μια καλή γείωση.
Επίσης, για συγκόλληση τι είδους τεχνάσματα να προτείνετε;Θα κάνω πολλά πράγματα συγκόλληση, επειδή υπάρχουν τόσα πολλά συστατικά lumped? 2 ζεύκτες, 4 πυκνωτές, 4 αντιστάσεις (για να πάρετε 50 Ω τερματισμό Είμαι χρησιμοποιώντας 2 x 100 ohm παράλληλα) και 2 τρανζίστορ.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Χαιρετισμοί,