Βραχυκύκλωμα των Microstrip Γραμμή σε Ansoft Designer

M

maverick09

Guest
Γεια σου, είμαι προσπαθεί να μιμηθεί μια δομή ενός απλού microstrip γραμμή στο επίπεδο γείωσης σε Ansoft Designer .... Προσπαθώ να σύντομο το μέταλλο (strip) προς το έδαφος ?...... πώς μπορώ να το κάνω; ..... Υποθέτω ότι έχω την δυνατότητα για cross-layer πλάκες και μέσω ?.... αλλά δεν ξέρω πώς μπορώ να τους επιστήσω την πραγματικότητα ... Μπορεί ο καθένας μπορεί να δώσει ένα παράδειγμα ?.... Σ 'ευχαριστώ ...

Γεια σου, maverick09 Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα μέσω για να συνδέσετε το microstrip γραμμή και επίπεδο γείωσης, επεξεργαστείτε τις ιδιότητες της μέσω, επιλέξτε το στρώμα έναρξης και το στρώμα του τέλους, τότε θα είναι συνδεδεμένα μεταξύ τους. Δεν ξέρω αν η απάντησή μου είναι κατάλληλο για σας problem.Just δώσει μια συμβουλή.

Γεια pllen, thnaks για την απάντησή σας. Λοιπόν, είμαι προσπαθεί να χρησιμοποιήσει ένα via αλλά δεν ήμουν σίγουρος για το πώς να την ορίσουμε; ... σαν να θέλουν να γνωρίζουν ένα παράδειγμα ..... για το πώς ορίζεται της .... δεν είμαι σε θέση να επιστήσω την πραγματικότητα .. .. δυστυχώς ..... Χάρη ..... [Size = 2] [color = # 999999] Προστέθηκε μετά από 4 ώρες 9 λεπτά: [/color] [/size] Ξέρει κανείς Abou τον αριθμό των πλευρών σε 2,5 D Via ορισμό στο Ansoft Designer;.

Γεια σου, maverick09 Όταν εισάγετε ένα σχέδιο planarEM, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον τρόπο για να προσθέσετε ένα 2.5D μέσω. Ο τρόπος: μενού Ισοπαλία / Via. Εγώ δεν ξέρω γιατί δεν μπορεί να τραβήξει στην πραγματικότητα;

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back