Βοηθήστε με να οικοδομήσουμε Συχνότητα Διπλασιαστή (110Vac 60Hz - 120Hz 110Vac)

T

tbest80

Guest
Πρέπει να οικοδομήσουμε μια doubler συχνότητα να 110Vac 60Hz στην 110Vac 120Hz ή να κλείσει με το λόγο του αριθμού των Hz, δεν πρέπει να είναι ακριβής οποιαδήποτε ιδέα θα ήταν πολύ χρήσιμη Είμαι λίγο πάνω από το κεφάλι μου για αυτό το έργο έτσι και καλή λεπτομέρεια του ότι μπορείτε να παρέχονται μου θα ήταν επίσης πολύ χρήσιμο Ευχαριστώ

I gues χρειάζεστε κάποια εξουσία πάρα πολύ ... Ίσως ένα AC / DC / AC μετατροπέας; Χρησιμοποιήστε μια τάση DC από 120Vac/60Hz σας για να παράσχει 120Hz πλατεία ταλαντωτή, folowed από ένα step-up μετασχηματιστή σε 120V και μια ηχηρή LC φίλτρο.

google AC-AC μετατροπέα ένας άλλος τρόπος είναι να AC-DC-AC μετατροπέα χρησιμοποιώντας μια Rectifier ακολουθείται από PWM ή VSI. Φυσικά στη συνέχεια θα πρέπει FET λογική οδηγό και φίλτρο για να καθαρίσει την έξοδο AC. Οι περισσότεροι βιβλίο Ισχύς EE θα πρέπει να συμβάλει στην αποσαφήνιση αυτού του είδους ερώτηση

narfnarf έχει μια επαγγελματική λύση. Μόνο για εκπαιδευτικούς pourpouses: θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε ένα ανορθωτή, να αποκτήσουν διορθωθεί κόλπων σε 120Hz, τότε χρησιμοποιήστε ένα υψηλής τάσης πυκνωτή να αποσυνδέσουμε την contnuous συνιστώσα. Τώρα που έχετε α. .. κύμα που θυμόμαστε ένα sinusiod σε 120Hz. Αν θέλετε, θα μπορούσε να αυξηθεί, επίσης, την τάση από ένα μετασχηματιστή. Να είστε προσεκτικοί! Επαναλαμβάνω: μόνο για (DIS) εκπαιδευτικά purpouses ..

Θα πρότεινα διόδους αλλά θα πρέπει να επιλέξετε w / c, ποιον θα προτιμούσατε. τη συνήθη γρήγορη δίοδος αλλαγή θα κάνει, επίσης, μια γρήγορη δίοδος διασταύρωση ανάκτηση και εξαιρετικά γρήγορη, ομοίως schotty εμπόδιο ή ένα varactor. αλλά για μένα η καλύτερη επιλογή θα ήταν η schotty εμπόδιο λόγω του χαμηλού θορύβου της τρεμοπαίζουν παράλληλα με χαμηλό δυναμικό φράγμα του. για εξαιρετικά γρήγορη ταχύτητα μεταγωγής μπορώ να συστήσω το FD700. το διακόπτες σε 0.7ns και χωρητικότητα διασταύρωση των 1pf, μπορεί να χειριστεί μέχρι και 250mA με μια αντίστροφη τάση 30V. για fullwave διόρθωση, μια varactor θα το κάνει για σας becoz έχει υψηλή απόδοση μετατροπής και έχει μονό απόρριψη αρμονικές. και, τέλος, το φιλτράρισμα είναι εύκολο. Εδώ είναι το pdf για την συχνότητα doubler

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μια μη γραμμική διάταξη, όπως η δίοδος και ένα φίλτρο σε 2 * στ.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back