Βοηθήστε με να δημιουργήσω ένα κύκλωμα πηγής να συνδεθεί με ένα I έως V μετατροπέα

T

themaccabee

Guest
Γεια σας, θέλω να δημιουργήσω ένα ρεύμα κυκλώματος πηγή για να συνδεθείτε με ένα ήδη υπάρχον Ι μετατροπέα V. Αυτό που θέλω να κάνω είναι να μεταβάλει το ρεύμα εισόδου από το 0-400uA και σημειώστε την αντίστοιχη έξοδο voltage.currently για 10uA παίρνω 100mV περίπου στο output.ie 10 είναι το κέρδος. (Αγνοήσει το σχήμα valuesin αντίσταση αν είναι λάθος) Θέλω να αλλάξω το περιβάλλον που τροφοδοτεί το σημερινό με την είσοδο της opamp.Currently γίνεται από varing ένα δοχείο το οποίο είναι conntected στα άκρα έως -5 V & GND. Θέλω να αλλάξω το δοχείο και να γίνει αυτοματοποιημένη πούμε χρησιμοποιώντας ένα DAC ή ψηφιακή ποτ μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Im πραγματικά ένας αρχάριος στο σχεδιασμό ..
6_1244457574.jpg

Γεια σου, κύκλωμα σας, όπως φαίνεται θα δώσει αρνητικό αποτέλεσμα για τη θετική ρεύμα (ρεύμα που ρέει στο τελεστικών) Αλλά αν αυτό είναι ό, τι θέλετε, τα ακόλουθα κύκλωμα (μεταξύ πολλών άλλων) θα λειτουργήσει. Αντικαταστήστε το 12.5K αντίσταση (R1) με ψηφιακό κατσαρόλα και μπορείτε να αλλάξετε το ρεύμα. Τρέχουσα approxmately είναι ίσο με (5,6 (η τάση zener) - 0,6) / R1. R2 μπορεί επίσης να αλλάξει ανάλογα με τις zener που χρησιμοποιείτε. [Url = http://images.elektroda.net/36_1244484802.jpg] (δεν είμαι σίγουρος ότι η εικόνα πήρε επικολληθεί εδώ. Δεν είστε σίγουροι για αυτό που κάνω λάθος. Επιτρέψτε μου να ξέρω αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.)

Στην πραγματικότητα ήθελα το ρεύμα να ρέει έξω από το pin εισόδου των τελεστικών .. Έτσι ώστε + ve τάσης μπορεί να επιτευχθεί στο output.Can u μου προτείνουν τι τις αλλαγές που πρέπει να κάνω στο κύκλωμα που προτείνατε; Σας ευχαριστώ. Stephen.

Εδώ θα πάμε. Απλά χρησιμοποιήστε ένα NPN αντί για ένα PNP και γυρίστε τα πάντα γύρω. Αυτό είναι μόνο ένα σημείο εκκίνησης. Θα πρέπει να ρυθμίσετε τις τιμές για να ταιριάξει την αίτησή σας. [Url = http://images.elektroda.net/1_1244644376.jpg] Barry

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back