Βοήθησέ με .. πρόβλημα να ενεργοποιείται ρελέ

8

89Panadol

Guest
Hai όλοι ... έχω πρόβλημα με υπερήχους έργο ραντάρ μου .. • Το πρόβλημα είναι: 1) ανιχνευτής κίνησης δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί ρελέ. 2) Όταν δεν εξόδου από υπερήχων ραντάρ συνδεδεμένοι με ρελέ, η τάση εξόδου είναι σχεδόν 9v όταν ανιχνεύσει κίνηση. 3) Όταν η παραγωγή από υπερήχων ραντάρ συνδεδεμένοι με ρελέ, η τάση εξόδου είναι μόλις 2 κατά, όταν ανιχνεύσει κίνηση (δεν αρκεί για να ενεργοποιηθεί ρελέ) • Το κύκλωμα χρησιμοποιεί ένα ζευγάρι των τρανζίστορ BC547 ως αποτέλεσμα να ενεργοποιείται ρελέ. • Πώς μπορώ να αυξηθεί η τάση, όταν υπερήχων ραντάρ συνδεδεμένοι με ρελέ .. • Σύνδεση με το έργο http://www.high-voltage-lab.com/247/ultrasonic-radar

Δεν χρειάζεται να "ενταθούν" τάση, το pin εξόδου [9] O [στυλό]-C [ollector] - έτσι ώστε να βυθίζεται ρεύμα για να 0V [GND], και το ρελέ πρέπει να συνδεθεί μεταξύ pin [9] και Vcc, όπως φαίνεται στην συνημμένη εικόνα .. IanP: |

Γεια σου, νομίζω ότι μπορεί να χρησιμοποιείτε ένα ρελέ πάρα πολύ μεγάλο μιας σπείρας. BC547 μπορεί μόνο δύναμη ένα πηνίο έως 100mA. Έλεγχος ρελέ κατανάλωση ενέργειας σας. Ενισχύστε το ρελέ σας με 12V παροχή ρεύματος. Μετρήστε το ρεύμα .... Αν είναι> 100mA, θα χρειαστεί να διεπαφή της εξόδου σε μια άλλη ισχυρότερη τρανζίστορ να οδηγεί ένα φορτίο μεγαλύτερο από ό, τι ρελέ σας ανάγκη. Best Regards, Siong Boon [color = "# FF0000"] Συντονιστής - ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ [/color]

Ευχαριστώ όλους ... Προσπαθώ να το gonna ..: D

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back