Βοήθησέ με να τροποποιήσει το πρόγραμμά μου για να είναι σε θέση να συνεργαστεί με MPS430FXXX

M

MOHAMED HASHEM

Guest
: Το κακό: IAM SURE σε μαρμελάδα, τι ξέρω μόνο λίγα πράγματα σε MICROCONTROLER και οφείλω να δυνηθεί να προγραμματίσετε μια 8BIT Micro ως I HAVE A TMS77C82NL MICRO που έχει Ενα πρόγραμμα IT I πρέπει να επιλέξετε ΑΛΛΟ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΝΑΙ TODO ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ Η TMS77C82NL MICRO όπως είναι και ο παλιός και ΟΧΙ περισσότερο που παράγεται. Διάβασα ΗΔΗ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΕ TMS77C82NL θα μπορούσε κανείς να με βοηθήσει να MODIFCATE Το πρόγραμμα που θα μπορέσει να συνεργαστεί με κάθε μέλος της οικογένειας MPS430FXXX ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ είναι σε μορφή κάδου και δεν μπορούσα να βρω σ 'αυτό αν ΠΟΥ ΔΕΝ θα μπορούσε να γίνει : oops: ΚΑΘΕ ΕΝΑ θα μπορούσε να βοηθήσει παρακαλώ να μου πείτε ΠΩΣ ΝΑ Κάντε ένα πρόγραμμα, να το κατεβάσετε για το Micro ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ Η προγραμματιζόμενη συμβούλιο και το ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ. : D Μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε δημοφιλές είδος ΜΕ

Γεια σας, Πριν την απόσπαση θα πρέπει να διαβάσετε επιτρέπεται φόρουμ rules.No κεφαλαίους χαρακτήρες. Αν θέλετε να τροποποιήσετε τον κωδικό σας θα πρέπει να dissasemble φορείς αλλαγής και μητρώα με στόχο τη συσκευή και να επαναμεταγλωττίσετε it.If έχετε τον πηγαίο κώδικα του είναι πιο εύκολο να κάνει. Αναλυτής.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back