Βοήθησέ με να με ελέγξει τη σταθερότητα βρόχο

M

mike_bihan

Guest
Γεια σου, γκουρού σε θεωρία ελέγχου: Χρειάζομαι βοήθεια για την ελέγχουμε τη σταθερότητα βρόχο. Το έκανα μικρή ανάλυση σήματος και πρόκειται να κάνει πιο παροδικές προσομοίωση με την έγχυση μια τρέχουσα παλμό στο κόμβο βρόχο. Παρατηρώ την απάντηση για να κρίνουν το περιθώριο φάσης. Είναι κάπως σαν ανάλυση απάντηση βήμα. Μπορεί κανείς να εισαγάγει τυχόν έγγραφο σε αυτό; Είναι η μέθοδος αυτή ισχύει η ανάλυση απάντηση βήμα; Πώς να κρίνει το περιθώριο φάσης από την κυματομορφή υπέρβαση / undershoot; Ευχαριστώ πολύ, Han

Αγαπητέ Mike, μπορείτε να κάνετε τη μικρή ανάλυση του σήματος (η οποία είναι ac ανάλυση) και ελέγξτε το περιθώριο φάσης βρόχου. Αν θέλετε να ελέγξετε με το response.there βήμα είναι κανένα σημείο στην κοπή του βρόχου. Να θυμάστε ότι ένα παροδικό είναι μια ανάλυση πραγματικού χρόνου και στις περισσότερες περιπτώσεις, βάζετε το ίδιο που έχει συσταθεί με την πραγματικότητα σε παροδικές ανάλυση. Φυσικά, στην απάντηση βήμα, θα πρέπει να δείτε atleast μια δεύτερη σειρά διευθέτηση στην έξοδο με την είσοδο σας βήμα. (Τι εννοώ με αυτό είναι ότι, η παραγωγή σας πρέπει να υποχωρήσει μετά από 2 max κορυφές). Αυτό θα εξασφαλίσει ότι το κύκλωμά σας είναι ακόμα σταθερό στο κλειστό συνθήκες βρόχου, καθώς και. [Size = 2] [color = # 999999] Προστέθηκε μετά από 9 λεπτά: [/color] [/size] Αγαπητέ Mike, είμαι βέβαιος ότι το έγγραφο αυτό σας βοηθά ........... κάνει λόγο για Peak Υπέρβαση και το περιθώριο φάσης. Αυτό είναι κατάλληλο για την 2η σειρά συστημάτων, τα οποία τα περισσότερα από τα κυκλώματα μας πτώση in.

mike, ναι u θα μπορούσε να το κάνει αυτό. αλλά αυτό που συνήθως κάνουμε είναι να βάζω μια RC σειρά με τάση ώθηση με απότομες χρόνο ανόδου / καθόδου και να τηρεί όλες τις τάσεις κόμβο για την εξασφάλιση εγκαθίστανται κατά τρόπο ικανοποιητικό. Μην βασίζεστε αποκλειστικά σε AC, u θα μπορούσε να είναι μέσα για μια έκπληξη. Ενέσατε το σήμα σε διαφορετικές κόμβους ταυτόχρονα ή μία φορά σε έναν χρόνο, δοκιμάστε πολλούς διαφορετικούς συνδυασμούς. Και το πιο σημαντικό, να προβλέψει parasitics σας (αυτεπαγωγή, ccpacitance, αντίσταση), και το βάζουμε σε ur sim ... απολύτως ζωτικής σημασίας.

Εκτελέστε ac ανάλυση, δείτε πλάτος και τη φάση response.find τη φάση, όταν το κέρδος εξισώσουν 0dB, και τον υπολογισμό του περιθωρίου φάσης είναι μεγαλύτερη από 45 ° ή όχι.

Έχω αναπτύξει μια μέθοδο για να ελέγξετε περιθώριο φάση με ένεση παλμό. Pls συμβουλές αν έχετε διαφορετική άποψη. Υποθέτω ότι το ενοχλεί με ένεση παλμών είναι ίδιο με ανταπόκριση βήμα. Χάρη, Han [size = 2] [color = # 999999] Προστέθηκε μετά από 2 λεπτά: [/color] [/size] doc

[Quote = Vamsi Mocherla] Αγαπητέ Mike, μπορείτε να κάνετε τη μικρή ανάλυση του σήματος (η οποία είναι ac ανάλυση) και ελέγξτε το περιθώριο φάσης βρόχου. Αν θέλετε να ελέγξετε με το response.there βήμα είναι κανένα σημείο στην κοπή του βρόχου. Να θυμάστε ότι ένα παροδικό είναι μια ανάλυση πραγματικού χρόνου και στις περισσότερες περιπτώσεις, βάζετε το ίδιο που έχει συσταθεί με την πραγματικότητα σε παροδικές ανάλυση. Φυσικά, στην απάντηση βήμα, θα πρέπει να δείτε atleast μια δεύτερη σειρά διευθέτηση στην έξοδο με την είσοδο σας βήμα. (Τι εννοώ με αυτό είναι ότι, η παραγωγή σας πρέπει να υποχωρήσει μετά από 2 max κορυφές). Αυτό θα εξασφαλίσει ότι το κύκλωμά σας είναι ακόμα σταθερό στο κλειστό συνθήκες βρόχου, καθώς και. [Size = 2] [color = # 999999] Προστέθηκε μετά από 9 λεπτά: [/color] [/size] Αγαπητέ Mike, είμαι βέβαιος ότι το έγγραφο αυτό σας βοηθά ........... κάνει λόγο για Peak Υπέρβαση και το περιθώριο φάσης. Αυτό είναι κατάλληλο για την 2η σειρά συστημάτων, τα οποία τα περισσότερα από τα κυκλώματα μας πτώση in. [/quote] Vamsi Mocherla: Και οι δύο συνημμένο έγγραφο και των εισροών σας είναι χρήσιμα. ευχαριστίες. Ι που επισυνάπτεται ένα PDF σε αυτή τη μέθοδο. Ακόμα, δεν έχω ιδέα να έχουμε την απάντηση βήμα του close-loop. Μπορώ να κάνω μόνο μερικές ένεση παλμό και παρατηρήστε τη συμπεριφορά του εκεί. Υποθέτω ότι είναι κοντά στο βήμα διευθέτηση απάντηση. Ευχαριστώ, Han

Έτσι, η μέθοδος της ενέσιμης τρέχουσες εργασίες για τον υπολογισμό των περιθωρίων φάση; Μπορείτε να συγκρίνετε πιθανώς το αποτέλεσμά σας με ένα χρησιμοποιώντας AC ανάλυση. Στο νέο ρυθμό υπάρχει πραγματικά μια ανάλυση της σταθερότητας, όπου θα κάνει αυτόματα για σας χωρίς να χρειάζεται να σπάσει το βρόχο στον εαυτό σας. Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε αν η μέθοδος της τρέχουσας ένεση μπορεί να συγκριθεί με την ανάλυση AC. Είμαι περίεργος Χάρη

Είμαι περίεργος για την νέα λειτουργία με ρυθμό ανάλυση βρόχο. Υπάρχει κάποια doc ή εγχειρίδιο για αυτό το προϊόν; Μπορείτε να ανεβάσετε; Επιβεβαίωσα μέθοδος μου να πάρει παρόμοια αποτελέσματα, όπως η ανάλυση AC. Ωστόσο, υπάρχει ένα λάθος στο έγγραφό μου, εγώ θα το ενημερώσετε αργότερα. χάρη, Han [size = 2] [color = # 999999] Προστέθηκε μετά από 1 ώρες 57 λεπτά: [/color] [/size] έγγραφο επικαιροποιείται.

Η σταθερότητα βρόχος είναι ΟΚ, όταν όλα τα περιθώρια φάση> 0, φυσικά θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε το χειρότερο περιθώριο φάση.

hey mike_bihan, Εισαγωγή iprobe στο βρόχο, όπου μπορείτε συνήθως να σπάσει και το ADE επιλέξτε ανάλυση STB και να επιλέξετε τον καθετήρα μόλις προσθέσατε. Εκτελέστε την ανάλυση, όπως θα κάνατε για ac. Εάν δεν είναι σαφές επιτρέψτε μου να ξέρω.

περιθώριο φάσης είναι μεγάλη από 60 που είναι σταθερό βρόχο

αλλά αυτό που συνήθως κάνουμε είναι να βάλω μια σειρά RC με κρουστική τάση με απότομες χρόνο ανόδου / καθόδου και να τηρεί όλες τις τάσεις κόμβο για την εξασφάλιση εγκαθίστανται κατά τρόπο ικανοποιητικό. Μην βασίζεστε αποκλειστικά σε AC, u θα μπορούσε να είναι μέσα για μια έκπληξη. Ενέσατε το σήμα σε διαφορετικές κόμβους ταυτόχρονα ή μία φορά σε έναν χρόνο, δοκιμάστε πολλούς διαφορετικούς συνδυασμούς.
Γεια σου, τι τυπικές τιμές κάνουν u χρήση για την Ε και C; Επίσης, πόσο κρουστική τάση κάνει την ένεση u; 100mV; Ευχαριστίες

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back