Βοήθησέ με να λύσει μια εξίσωση!

H

hamidr_karami

Guest
Hi όλα παρακαλώ λύσει αυτό / inf | | (x ^ (u-1)) * sin (x) dx =? | / 0 bye

hi steve10 σας ευχαριστήσει για το / inf z ^ (-κα) Pi ξέρω | -------- DZ =------------ / 0 1 + z ^ 2 2 * αμαρτία ((1-u) * π / 2), αλλά εγώ δεν το συμπεράνουμε. παρακαλούμε να συμπεράνουμε ότι για μένα.

[Quote = hamidr_karami] hi steve10 σας ευχαριστήσει για το / inf z ^ (-κα) Pi ξέρω | -------- DZ =------------ / 0 1 + z ^ 2 2 * sin ((1-u) * π / 2), αλλά εγώ δεν το συμπεράνουμε. παρακαλούμε να συμπεράνουμε ότι για μένα. [/quote] Το παραπάνω είναι το άμεσο απόσπασμα από το τελευταίο μήνυμά σας. Μπορείτε να διαβάσετε αυτό; Περίμενες θα μπορούσα να το διαβάσω; Είστε σοβαροί για την ερώτησή σας, ή απλά κοροϊδεύουμε εδώ γύρω; Σε κάθε περίπτωση, θα κάνω ακόμα μια εικασία και να προσπαθήσει να απαντήσει τώρα, αλλά όχι αργότερα. Προσπαθήστε να υπολογίσετε Ενσωμάτωση [z ^ (-κα) / (1 + z ^ 2), {z, 0, Infinity}]; Υπάρχουν δύο τρόποι για να επιλύσετε αυτό το συστατικό. Ένας από αυτούς είναι μέσω infinte προϊόν της αμαρτίας [x]. Η διαδικασία είναι αρκετά μεγάλη και, therfore, θα το ξεχάσουμε. Ο πιο εύκολος τρόπος (για μένα) θα χρησιμοποιούσαν το Θεώρημα υπολειμμάτων. Εδώ είναι τα βήματα: 1. Ορισμός f (z) = z ^ (-κα) / (1 + z ^ 2) (παρατηρήστε ότι, -10. Το υπόλοιπο περιλαμβάνει μόνο μερικές αλγεβρικές πράξεις. Καλή τύχη.

Hi Steve Με συγχωρείτε και σας ευχαριστώ για αυτό. Regards

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back