Βοήθησέ με να επιλέξετε καλό μετρητή

A

amila133

Guest
Γεια σου, Σκοπός μου θέλω να μετράνε δεν περιστροφών από ένα περιστρεφόμενο δίσκο στο μετρητή ωρών watt και κατάστημα που value.I χρήση IR TX / RX ζεύγος για αυτό. Στη συνέχεια μία φορά την ημέρα θέλω να τροφοδοτήσει αυτή την τιμή στα ΣΜΕ. Διατίθεται μετρητές 74HC4022, 74HC4024, 74HC590, 74LS590 Pls μου πει ποια είναι τα πλέον κατάλληλα μετρητές για τον σκοπό μου. Αν U γνωρίζετε οποιαδήποτε άλλη pls μου δείχνουν. Σας ευχαριστούμε

γιατί dont εσείς μετράνε τις περιστροφές στο ίδιο το pic;

Επειδή αυτό είναι 24 ώρες το σύστημα σε λειτουργία. Έτσι, υπάρχει ένα πρόβλημα με τη διάρκεια της ζωής του ΣΜΕ. pls μου προτείνουν στην καλή αντιμετώπιση [size = 2] [color = # 999999] Προστέθηκε μετά από 2 ώρες 7 λεπτά: [/color] [/size] Πώς είναι ο χρόνος ζωής του ΣΜΕ. εάν τρέχει για 24 ώρες

[Quote = amila133] Επειδή αυτό είναι 24 ώρες το σύστημα σε λειτουργία. Έτσι, υπάρχει ένα πρόβλημα με τη διάρκεια της ζωής του ΣΜΕ. pls μου προτείνουν στην καλή αντιμετώπιση Πώς είναι ο χρόνος ζωής του ΣΜΕ. εάν τρέχει για 24 ώρες [/quote] Αισθάνεστε λογική ΣΔ έχουν καλύτερη ζωή από ό, τι pic; Nandu

Αλήθεια Ι dont έχει μεγάλη εμπειρία όσον αφορά αυτά τα πράγματα. Έτσι εκτιμώ suggetions σας. Pls δώσει πολύτιμες ιδέες σας Ένα άλλο πράγμα που σε αυτό το πρόγραμμα θέλω να χρησιμοποιήσω PIC για ένα άλλο σκοπό επίσης. Έτσι ανάλυση της αιτίας ΣΜΕ κατανομή του όλου συστήματος. έτσι κι αλλιώς Για countong σκοπό θέλω να χρησιμοποιήσω ξεχωριστές IC Χάρη

Νιώθω δεν υπάρχει μετρητής που μπορεί να χωρέσει το πλήθος των περιστροφών που για μια μέρα. Είχα δει pic εγκατασταθεί σε κλιματιστικά για temp. τον έλεγχο και να βρουν εργασία για χρόνια togather. Έτσι, ξεκινούν με pic καλή τύχη Nandhu

Σας ευχαριστούμε για την μεγάλη βοήθεια. Στη συνέχεια, θα πρέπει να φυλάξω υπολογίζονται αξία στην EEPROM του PIC. Μπορώ να έχω εμπιστοσύνη γι 'αυτό. Ευχαριστίες

Μικροτσίπ ισχυρίζεται ότι EEPROM μνήμη του μπορεί να κρατήσει τα δεδομένα για τουλάχιστον 40 χρόνια ...

Η EEPROM έχει έναν περιορισμό στη διάρκεια της ζωής όσον αφορά τον αριθμό των λειτουργιών ανάγνωσης / γράφει. Έτσι ίσως u μπορεί να υπολογίζει τις τιμές στα μητρώα αρχείων και μεταφορά στο EEPROM όπως μία φορά την ημέρα. Ο μετρητής ιδέα δεν φαίνεται πολύ καλό για μένα.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back