Βοήθησέ με να έξω με την τροποποίηση ενός έργου σύστημα ασφαλείας

K

Kazzam

Guest
Είμαι εργάζονται για ένα έργο του συστήματος ασφαλείας και αποτελεί μέρος του προγράμματος σπουδών μου πορεία ... Περιλαμβάνει atmel8051 ως τον πυρήνα του κύριου συμβουλίου ... Έχω χρησιμοποιήσει βασικά αισθητήρες, όπως αφή, το φως, τις υπέρυθρες ακτίνες, άνοιγμα πόρτας, διαρροή αερίων και μερικά άλλα βασικά αισθητήρες ... μπορώ να ξέρω πόσο περισσότερο μπορεί το έργο να τροποποιηθούν και μπορούν κωδικό κλειδώματος και ξεκλειδώματος να συνεπάγεται σε αυτό το κύκλωμα ... αν ναι, πώς;

Γεια σου, ειλικρινή συμβουλή μου είναι να κάνω ένα έργο όσο το δυνατόν απλούστερη, αλλά ταιριάζουν στις απαιτήσεις του προγράμματος σπουδών σας και με την έγκριση του οδηγού του έργου σας, τότε κάντε τα πάντα για το δικό σας με μια βαθιά κατανόηση όλων των πτυχών του έργου, όχι από ό, τι προσπαθούμε να κάνουμε ένα μεγάλο έργο με τουλάχιστον κατανόηση της εργασίας του. Όταν έχετε επεξεργαστεί πραγματικά το θέμα, ακόμη και ένα απλό έργο που ψάχνουν μπορεί να έχει πολλά πράγματα να μάθουν έξω διδακτέα ύλη σας και πολύ χρόνο, θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν αν τα κάνετε όλα μόνοι σας. Θα είναι πραγματικά ενοχλητικό, αν σε μια συνέντευξη που δεν μπορείτε να απαντήσετε σε μια απλή ερώτηση σχετικά με το έργο σας. Regards, [url = http://bharathyeju.blogspot.com] Laktronics [/url]

[Quote = laktronics] Γεια σου, ειλικρινή συμβουλή μου είναι να κάνω ένα έργο όσο το δυνατόν απλούστερη, αλλά ταιριάζουν στις απαιτήσεις του προγράμματος σπουδών σας και με την έγκριση του οδηγού του έργου σας, τότε κάντε τα πάντα για το δικό σας με μια βαθιά κατανόηση όλων των πτυχών του έργου, αντί να προσπαθεί να κάνει ένα μεγάλο έργο με τουλάχιστον κατανόηση της εργασίας του. Όταν έχετε επεξεργαστεί πραγματικά το θέμα, ακόμη και ένα απλό έργο που ψάχνουν μπορεί να έχει πολλά πράγματα να μάθουν έξω διδακτέα ύλη σας και πολύ χρόνο, θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν αν τα κάνετε όλα μόνοι σας. Θα είναι πραγματικά ενοχλητικό, αν σε μια συνέντευξη που δεν μπορείτε να απαντήσετε σε μια απλή ερώτηση σχετικά με το έργο σας. Regards, [url = http://bharathyeju.blogspot.com] Laktronics [/url] [/quote] Αυτός είναι μεγάλη .... Σας ευχαριστώ ....

επίπεδο αισθητήρα θερμοκρασίας δυναμοκυψέλες αισθητήρα LVDT ανιχνευτές καπνού Μορφοτροπείς πίεσης, περιστροφικούς κωδικοποιητές ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back