Βοήθεια plz: Πώς να κρατήσει το κύτταρο και να παρεμποδίσει τη βελτιστοποίηση;

A

Alfred_zhang

Guest
Γεια σου, ευχαριστώ για την προσοχή σας. Ξέρετε πώς να κρατήσετε κάποια λογική και να το αποτρέψει από το να βελτιστοποιηθεί η XST; Για παράδειγμα θέλω να καθυστερήσει η CLK με την προσθήκη δύο επιπλέον ΔΕΝ πύλη. Πώς να κρατήσει το όχι δύο πύλη; Και πού και πώς να δούμε το αποτέλεσμα συνθέσει για να βεβαιωθείτε ότι αυτά τα κύτταρα δεν έχουν βελτιστοποιηθεί από το εργαλείο; Ευχαριστίες

Δοκιμάστε το «ΝΑ» περιορισμός. Αυτό λειτουργεί σε ΕΙΣΑΙ 9.1.03i με Spartan-3:
Code:
 κορυφή module (μέσα, έξω)? Εισροών? (* Κρατήστε = "TRUE" *) σύρμα [6:00] καθυστέρηση? / / Εξόδου αρκετές καθυστερήσεις έξω? εκχωρήσετε {έξω, καθυστέρηση} = ~ {καθυστέρηση, στην}? endmodule
Αν μπορώ να χρησιμοποιήσω προσκρουστήρες αντί των μετατροπέων, XST τους βελτιστοποιεί μακριά, παρά το KEEP περιορισμό. Ίσως ένα σφάλμα XST. Χρησιμοποιώ τον Επεξεργαστή FPGA για να δείτε τη διάταξη για να βεβαιωθείτε ότι τα στοιχεία δεν έχουν βελτιστοποιηθεί μακριά. Καθυστερώντας το ρολόι FPGA με πύλες ήχους αμφίβολη. Δεν έχετε περισσότερο έλεγχο πάνω από το χρόνο καθυστέρησης.

Ευχαριστώ, Echo47! Θα κάνω μια δοκιμή στο δρόμο σας. και θεωρώ ότι ίσως η πρωτόγονη IDELAY είναι πάρα πολύ χρήσιμο. Για να δείτε το netlist πρέπει να περιμένουν μέχρι να ολοκληρωθεί PAR;

IDELAY μπορεί να είναι πολύ βολικό. Είναι σίγουρα πιο προβλέψιμη από ό, τι πύλη / δρομολόγησης των καθυστερήσεων. Ναι, χρησιμοποιώ τον Επεξεργαστή FPGA για να δείτε το τσιπ δρομολογείται μετά την ολοκλήρωση ΠΑΡ. Δεν έχω δοκιμάσει προβολή σε οποιαδήποτε ενδιάμεσα αρχεία. Σκέφτηκα ότι δεν μπορεί να περιλαμβάνει όλες τις βελτιστοποιήσεις. Δεν είμαι σίγουρος, όμως.

Γεια σου, Echo47: εγώ τρελός μια δοκιμή στο δικό σας "ΝΑ" τρόπο, είναι εντάξει. Οι μετατροπείς έκανε δεν είναι η βέλτιστη. I fonud ότι η επίκληση της «παράγουν μετά συνθέσει προσομοίωση ενότητα" θα δημιουργήσει ένα netlist αρχείο (*. v), εδώ μπορούμε να δούμε τα αποτελέσματα συνθέσει. και προσπαθήστε μου, ο μετατροπέας δεν είναι βελτιστοποιημένες στη συνέχεια χάρτη / ΠΑΡ διαδικασία. Από couse, θέα *. NCD αρχείο είναι ο καλύτερος τρόπος για να βεβαιωθείτε. Μάθει πολλά από τον U. Ευχαριστώ και τις καλύτερες ευχές!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back