Βοήθεια: libc.so.4 πρόβλημα με τα δύο IC5033 και 5141

N

niuqi

Guest
Μου OS είναι Debian3.1.Θα αναφέρει σφάλμα ενώ κάτω από την εγκατάσταση των δύο 5033 και 5141.
Έλεγχος αρχείων δεδομένων ...

Εκτέλεσης προγραμμάτων ελέγχου (pre-load) ...
/ bin / csh: δεν μπορεί να φορτώσει βιβλιοθήκη '/ lib/libc.so.4 »
Δεν υπάρχει τέτοιο βιβλιοθήκη.

SL-10: Εγκατάσταση dfIIdb50.41-p103lnx86 μειώθηκε από το πρόγραμμα ελέγχου (PRE_LOAD)
dfIIdb50.41-p103lnx86 δεν θα εγκατασταθεί

Έχω μόνο libc.so.6, η οποία συνδέει την libc-2.3.5.so.Και δεν μπορώ να το λύσει με τη δημιουργία ενός "libc.so.4" που συνδέει την libc-2.3.5.so.αν κάνω αυτό, το πρόγραμμα εγκατάστασης θα έκθεση "exec λάθος μορφή".

Φαίνεται ότι χρειάζομαι ένα παλαιότερο libc;Ξέρει κανείς σε ποιο αρχείο του libc.so.4 συνδέσμους;

Έχω εγκαταστήσει IC5033 για το Fedora Core 2, αλλά θυμάμαι είχα επίσης τα προβλήματα που επισημάνατε.Πρέπει να ελέγξετε ξανά για να βρούμε λύση μου.Εάν μπορείτε να semd μου ένα μήνυμα (mystrip (at) yahoo.com), μπορώ να σας e-mail μετά μπορώ να μάθω.

CC

niuqi έγραψε:

Μου OS είναι Debian3.1.
Θα αναφέρει σφάλμα ενώ κάτω από την εγκατάσταση των δύο 5033 και 5141.

Έλεγχος αρχείων δεδομένων ...Εκτέλεσης προγραμμάτων ελέγχου (pre-load) ...

/ bin / csh: δεν μπορεί να φορτώσει βιβλιοθήκη '/ lib/libc.so.4 »

Δεν υπάρχει τέτοιο βιβλιοθήκη.SL-10: Εγκατάσταση dfIIdb50.41-p103lnx86 μειώθηκε από το πρόγραμμα ελέγχου (PRE_LOAD)

dfIIdb50.41-p103lnx86 δεν θα εγκατασταθείΈχω μόνο libc.so.6, η οποία συνδέει την libc-2.3.5.so.
Και δεν μπορώ να το λύσει με τη δημιουργία ενός "libc.so.4" που συνδέει την libc-2.3.5.so.
αν κάνω αυτό, το πρόγραμμα εγκατάστασης θα έκθεση "exec λάθος μορφή".Φαίνεται ότι χρειάζομαι ένα παλαιότερο libc;
Ξέρει κανείς σε ποιο αρχείο του libc.so.4 συνδέσμους;

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back