Βοήθεια! - CST MWS λιμάνι μήνυμα λάθους ορισμό

S

svarun

Guest
Hi όλα, είμαι προσομοίωση microstrip γραμμή σε ένα μικτό υπόστρωμα air-πυριτίου. Ορίζω θύρες κυμάτων για τα δύο άκρα. Παίρνω ένα μήνυμα σφάλματος. "Κυματοδηγός για τον αριθμό θύρα 1 είναι πολύ σύντομη. Η κυματοδηγό πρέπει να homegeneous για atleast τρεις meshplanes στο πολλαπλασιαστικό κατεύθυνση". Έχω εξασφαλίσει ότι το υπόστρωμα είναι λεπτή μάτια να εξασφαλίσει ότι διαθέτει atleast 8 κύτταρα στην x-κατεύθυνση που είναι και η κατεύθυνση της διάδοσης. Ακόμα theerror κρατά μέχρι βρεθώ. Τι πρέπει να κάνω; Ευχαριστώ για το χρόνο σας. -Svarun

Γεια σας, μπορείτε να δημοσιεύσετε το πρότυπο εδώ; F.

Γεια Svarun! Είναι η γραμμή ομοιογενές κατά μήκος 8 κύτταρα σας; Δεν βλέπω κανένα άλλο πρόβλημα ... Cheers ε.

Γεια eirp και RF προσομοιωτή, Μπορείτε παρακαλώ να πείτε αν αυτό που κατάλαβα από την ομοιογένεια είναι το σωστό; Αυτό είναι ό, τι καταλαβαίνω. Ας υποθέσουμε κατεύθυνση διάδοσης μου είναι ας πούμε x. Κάνω βασικά τρεις λεπτές φέτες που αντιστοιχούν στα τρία κελιά κατά μήκος του άξονα x και ίση με την έκταση του λιμανιού κυματοδηγού στο επίπεδο Υ-Ζ. Τότε θα δούμε τις τρεις φέτες. Θα πρέπει όλοι να είναι πανομοιότυπα που σημαίνει ότι θα πρέπει να αλληλεπικαλύπτονται μεταξύ τους ακριβώς. Είναι αυτό το δικαίωμα. Παρακαλείσθε να ενημερώσετε αν αυτό είναι σωστό; PS: Αν αυτό είναι σωστό τότε το μοντέλο μου δεν ικανοποιεί αυτό και έτσι δεν μπορώ να το μιμηθεί. Έχω να καταλάβω άλλους τρόπους. Ευχαριστώ για το χρόνο σας. -Svarun

Αγαπητή φίλη ομοιογένεια σημαίνει ότι ο κυματοδηγού σίτιση δεν αλλάζει διαστάσεις σε εγκάρσια κατεύθυνση (σε σημειογραφία yz σας) κατά τη διάρκεια 3 φέτες σε x (πολλαπλασιασμός) κατεύθυνση, εντάξει; Έχω επισυνάπτεται απλή εικόνα .. Αν αυτό doesn't βοήθεια, παρακαλώ δημοσιεύστε το έργο σας εδώ! Με τις καλύτερες ευχές eirp

Αγαπητή φίλη ομοιογένεια σημαίνει ότι ο κυματοδηγού σίτιση δεν αλλάζει διαστάσεις σε εγκάρσια κατεύθυνση (σε σημειογραφία yz σας) κατά τη διάρκεια 3 φέτες σε x (πολλαπλασιασμός) κατεύθυνση, εντάξει; Έχω επισυνάπτεται απλή εικόνα .. Αν αυτό doesn't βοήθεια, παρακαλώ δημοσιεύστε το έργο σας εδώ! Με τις καλύτερες ευχές eirp
Αγαπητοί eirp, Ευχαριστούμε πολύ για τις διευκρινίσεις σας, αν και ιδιαίτερα την εικόνα. Πραγματικά, εκτιμώ Παίρνετε το χρόνο σας για να επιστήσει την εικονογράφηση. -Svarun

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back