Βοήθεια χρειάζεται προγραμματισμό εσωτ EEPROM

S

Sophi

Guest
Hi-είμαι με τη χρήση PonyProg και έναν προγραμματιστή JDM στο πρόγραμμα EEPROM 24LC128. Ένα ΣΜΕ έχει ο οδηγός. Το αρχείο που έβαλα στο EEPROM είναι ένα wav μετατρέπεται σε hex αρχείο δεδομένων, περίπου 1000 γραμμές ψηφία. Όταν φορτώσετε το αρχείο στο buffer πρόγραμμα δείχνει σε τρεις στήλες, από αριστερά προς τα δεξιά, καφέ / κόκκινο που είναι η διεύθυνση της συσκευής, κάτι στη μέση δεν έχω ιδέα τι είναι αυτά τα (φαίνεται να είναι hex) αριθμούς και σε όλη τη διαδρομή προς το δεξιά είναι το αρχείο μου. Ξέρει κανείς ποια είναι αυτά τα μεσαία αριθμοί; Από την τεκμηρίωση PonyProg καλείται η μνήμη Flash. Αλλά αυτό είναι ένα EEPROM δεν είναι, φλας! Έχω μια άλλη αρκετά μη λειτουργικών προγραμματιστής και βλέπω το ίδιο πράγμα στο buffer. Επίσης, αυτά τα μεσαία αριθμοί φαίνεται να είναι το μόνο αριθμούς πραγματικά να εμπλακούμε σε EEPROM μου ... αφού όταν διάβασα την EEPROM για μια LCD που είναι αυτό που βλέπω. Πώς μπορώ να αποκτήσω το αρχείο μου στο τσιπ μνήμης; : Κραυγή: Sophi

Η μέση αριθμοί είναι Hex δεδομένα. αυτά εμφανίζονται ένα byte (2 ψηφία), σε μια στιγμή. Για παράδειγμα, 00 40 6E BD σημαίνει 4 bytes δεδομένων.

Χάρη-Αλλά πού είναι αυτό το εξάγωνο στοιχεία που προέρχονται από; Δεν το αρχείο του μου. Είναι κάποια άλλη έκδοση του αρχείου μου; Sophi

Ι havent που χρησιμοποιείται το PonyProg αλλά οι περισσότεροι προγραμματιστές είναι το ίδιο. Όταν δείτε το buffer του 3 στήλες έχουν ως αυτή τη διεύθυνση - Hex Δεδομένων --- ASCII δεδομένα 000.000 00 00 04 06 .. ... AJ87ds Η HEX δεδομένα και δεδομένα ASCII είναι στην πραγματικότητα τα ίδια στοιχεία απεικονίζονται σε 2 διαφορετικές μορφές. Θα πρέπει να μπορείτε να επεξεργαστείτε οποιοδήποτε από τα δεδομένα στις στήλες 2 ή 3. Όταν φορτώνετε το αρχείο, θα πρέπει να δείχνουν σε αυτές τις 2 στήλες. Δοκιμάστε να τοποθετήσετε οποιοδήποτε αρχείο κειμένου στο buffer και θα πρέπει να δείξει στη στήλη 3 ως αναγνώσιμο κείμενο. Όταν το πρόγραμμα της 24LC128, τα δεδομένα θα πρέπει να καούν στο τσιπ. Μερικές φορές πρέπει να διαγράψετε το τσιπ πριν reporgramming αυτό. Δείτε αν έχετε τις επιλογές προγραμματισμού ρυθμιστεί σωστά.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back