Βοήθεια στην Εγγύς Πεδίο, σε άπω πεδίο Transform

M

Mortin

Guest
Γεια σε όλους! Προσπαθώ να πάρετε κάποιες πληροφορίες σχετικά με ΝΤ σε FF μετατρέψει ένα ίσως κάποιος από εσάς μπορεί να με βοηθήσει. Το πρόβλημά μου είναι ότι έκανα κάποιες μετρήσεις κεραία αλλά το φάσμα μου δεν είναι αρκετά μεγάλη ώστε να εκπληρώσει τις άπω πεδίο κατάσταση (2 * D ^ 2/lambda), σκέφτηκα ότι θα μπορούσε να υπάρχει κάποιο κομμάτι του λογισμικού με το οποίο θα μπορούσα να την επεξεργασία των μετρήσεων και γνωρίζει το πραγματικό μακρινού πεδίου μοτίβο περίμενα. Δεν ξέρω αν FDTD είναι ο σωστός τρόπος να πάει ή ίσως υπάρχουν ohter αλγόριθμοι που porpouse. Αναζήτηση μου μέσω internet δεν ήταν πολύ επιτυχημένη, οπότε αν κάποιος ξέρει πώς θα μπορούσα να αρχίσει την έρευνά μου (θεωρώντας ότι δεν είμαι πάρα πολύ kneen σε αυτό το «ουσία υπολογισμού»), θα ήμουν πραγματικά εκτιμώ. Thanx πολλά! Mortin

Hi! Εγώ είμαι πάλι ... Σχετικά με αυτό που δημοσιεύτηκε πριν από: θα μπορούσε να κάνει GRASP8W ότι μετασχηματισμό μορφή ΝΤ σε FF; Έχω ακούσει ότι είναι δυνατόν για να πάει από μακρινού πεδίου για κοντινού πεδίου με το λογισμικό αυτό, αλλά είναι για να πάρει FF τιμές από μια μέτρηση NF; Thanx και πάλι! Mortin

Χρησιμοποιώντας τα υπάρχοντα κώδικα FDTD δεν είναι ένας καλός τρόπος να πάει. Θα χρειαστεί να ορίσετε ένα κατανεμημένο διέγερση, και η διαφορά φάσης στη μέτρηση σας θα πρέπει να αλλάξει σε χρονική καθυστέρηση. Ανάλογα με το δίκτυο μέτρησης σας, αυτό μπορεί να μην είναι εύκολο να ορίσετε με ακρίβεια. Ας υποθέσουμε ότι έχετε κάνει μια «εγγύς πεδίου» μέτρηση, αν δεν χρειάζεται να κάνετε τη διόρθωση του καθετήρα (π.χ. λογαριασμός για το γεγονός ότι η κεραία μέτρηση σας δεν είναι ιδανική), τότε μπορείτε να εφαρμόσετε απλά ένα 2-D FFT για να πάρετε το ευρύτερο πεδίο μοτίβο. Υποθέτω ότι αυτό γίνεται στο ίδιο επίπεδο του χρόνου ως «μορφοποίηση» τα δεδομένα σας για να τεθεί σε ένα κώδικα FDTD. Αναζήτηση για "κοντινού πεδίου" "μετρήσεις της κεραίας" στη IEEE, θα βρείτε πολλά χαρτιά.

χρησιμοποιούν τη μέθοδο στιγμή να αφορά το ΝΤ και FE, αλλά θα πρέπει να αποζημιώσει τον καθετήρα, είναι μια πολύ δύσκολη δουλειά να κάνει αυτή τη δουλειά του είδους, αλλά μπορείτε να αγοράσετε τη συσκευή μέτρησης, τότε είναι απλό

τι συσκευή μέτρησης; Ποιο είναι το σημείο στο αποζημίωση καθετήρα;

Γεια Mortin
Πρώτα ο καθετήρας δεν έχουν επίπεδες κύμα και επίπεδες φάση δεν είναι λήψη με την ίδια ένταση σε όλες τις κατεύθυνσης. Έτσι πρέπει να φροντίσει, και να αντισταθμίσει την λήψη τομέα του καθετήρα και υπολογίζει ότι για να πάρει ακριβή αποτελέσματα Τώρα, αν έχετε κάποια χρήματα ή φίλο που μπορείτε να αγοράσετε σαρωτή και τη μορφή κώδικα "ΕΣΥ" ή "ORBIT-FR" το κάνουν και πουλήσει. Επίσης, "TICRA" πουλάει ανιχνευτές με τα δεδομένα αποζημίωση. Εδώ δύο συνδέσεις http://www.nearfield.com/amta/AMTA97_gh_hw.htm http://www.nearfield.com/amta/amta94jw.htm RGZ PL

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back