Βοήθεια που απαιτούνται για την τροφοδοσία του πλοίου επίπεδο σχεδιασμού

A

arizona999

Guest
Γεια σου,

Θα πρέπει να σχεδιάσει ένα επιτραπέζιο επίπεδο τροφοδοτικό με 24 ~ 25V DC εξόδου
5A και μέγιστο ρεύμα εξόδου.Θα μπορούσε κάθε οργανισμός σας παρακαλώ πείτε μου πού
Είμαι σε θέση να βρουν χρήσιμο υλικό για την επιλογή των συνιστωσών
σε αυτό το σχεδιασμό, όπως το μετασχηματιστή, γέφυρα δίοδος, παράκαμψη πυκνωτής
και γραμμική τάση ή ρυθμιστική λειτουργία μεταγωγής τάσης regualtor;

Ευχαριστώ πολύ για οποιαδήποτε βοηθήσει!

Cyberprzestępcy interesują się nie tylko graczami dużymi, ale również tymi najmniejszymi – niewielkie firmy często nie zabezpieczają odpowiednio swoich danych, przez co stają się łatwym celem dla internetowych oszustów. Jednak nawet nie posiadając znacznych środków finansowych, można ustrzec się przed atakami. Sophos przygotował zestawienie trzech najbardziej popularnych, a równocześnie prostych do wyeliminowania błędów i podpowiada, w jaki sposób sobie z nimi poradzić.

Read more...

Ο ανταγωνισμός στις τιμές από τους κατασκευαστές, είχε ως αποτέλεσμα να είναι λιγότερο δαπανηρό να αγοράσω μια προσφορά αντί να κάνουμε μία, ειδικά για τις μικρές ποσότητες και, αν δεν έχετε ειδικό σχήμα απαιτήσεις.

φουσκωμένος έγραψε:

Ο ανταγωνισμός στις τιμές από τους κατασκευαστές, είχε ως αποτέλεσμα να είναι λιγότερο δαπανηρό να αγοράσω μια προσφορά αντί να κάνουμε μία, ειδικά για τις μικρές ποσότητες και, αν δεν έχετε ειδικό σχήμα απαιτήσεις.

Στην πραγματικότητα, ο μετασχηματιστής είναι πάντα εξαρτάται από την ισχύ εξόδου.Είμαι, λοιπόν, συμφωνώ με φουσκωμένος.τροφοδοτικό σας αν δεν είναι για ειδικές απαιτήσεις, μπορείτε να βρείτε μία για την αγορά.

arizona999 έγραψε:πραγματικά, θέλω να θέσω την τροφοδοσία του πλοίου σε ένα μικρό κουτί.
Ο μετασχηματιστής θα πρέπει να είναι αρκετά μικρή για να τεθεί σε αυτό.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back