Βοήθεια που απαιτείται στην Proteus

A

armess

Guest
Έχω κάνει κύκλωμα μου σε Proteus λογισμικό μου. Πώς μπορώ να το μετατρέψει σε μια διάταξη PCB ώστε να μπορώ να πάρετε μια πλακέτα που ????????

Δεν είμαι σε θέση να μετατρέψει κύκλωμα μου σε μια πλακέτα. PLZ HELP .......... [Size = 2] [color = # 999999] Προστέθηκε μετά από 36 δευτερόλεπτα: [/color] [/size] Είμαι χρησιμοποιώντας Proteus επαγγελματικό έκδοση

ok ανεβάσετε shematic σας και θα προσπαθήσω αυτό

[Quote = armess] έχω κάνει κύκλωμα μου σε Proteus λογισμικό μου. Πώς μπορώ να το μετατρέψει σε μια διάταξη PCB ώστε να μπορώ να πάρετε μια πλακέτα που ????????[/ παράθεση] Υπάρχουν πολλές μέθοδος που αρχικά απλά πατήστε το εικονίδιο άρια από isis εξαρτηθεί από το επίπεδο επίπεδο PCB ελάχιστο απαιτούμενο 2 ή να αρχείο netlist και netlist φορτίο σε αρ χρησιμοποιείται στη συνέχεια εργαλείο τοποθέτησης και σε τελική διαδρομή αυτοκινήτων, χρησιμοποιώντας ενσωματωμένο router αυτόματη ή Ηλέκτρα εξαρτηθεί από ελάχιστο επίπεδο που απαιτείται PCB στο επίπεδο 2 επιπλέον μπορείτε να διαβάσετε βοηθήσει αρχείο με ανοιχτά τα μάτια ή να μοιραστείτε το αρχείο DSN σας εδώ για να πάρετε Βοήθεια Fragrance αφορά

Ευχαριστώ πάρα πολύ. Μπορεί οι άνθρωποι θα είναι μεγάλη βοήθεια. Εδώ είναι το κύκλωμα

Μπορεί κάποιος plz να το μετατρέψει σε μια πλακέτα και να δώσει το έργο τέχνης.

[Quote = armess] Μπορεί κάποιος plz να το μετατρέψει σε μια πλακέτα και να δώσει το έργο τέχνης. [/Quote] Η λύση είναι απλά πατήστε το εικονίδιο ARES στο ISIS. Θα πρέπει να είναι στην πάνω δεξιά γωνία του ISIS. Αποτέλεσμα θα ανοίξει ARES δίνοντάς σας μια αθέτηση 2 στρώμα PCB έργο τέχνης. Εκτύπωση και είστε έτοιμοι να πάτε. Εναλλακτικά, μπορείτε να πληρώσετε κάποιον για να κάνει αυτό για σας. Καλή τύχη.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back