Βοήθεια με Wimax αλγόριθμους χρονοπρογραμματισμού.

B

Boga

Guest
Κάνω μια μελέτη σχετικά με τον προγραμματισμό αλγορίθμων (κυρίως Round Robin, MaxSNR και Αναλογική δικαιοσύνη). Το μόνο που θέλω είναι να αναλυθεί το καθένα σε matlab με γραφήματα π.χ. εναντίον ικανότητα άθροισμα των χρηστών Όχι. Θα κάποιος να με βοηθήσει με ένα απλό κώδικα MATLAB για το πώς να το αποδείξει αυτό με matlab και όλες τις πληροφορίες που μπορεί να είναι χρήσιμη. Δεν υπάρχει συμμετοχή Hadware. μόνο απλή ανάλυση των αλγορίθμων.

Μήπως έχετε τον κωδικό σας ήθελε;

Κάνω επίσης διατριβή προγραμματισμός προσομοιωτής αλγόριθμους matlab. μπορεί κανείς να με βοηθάει κώδικα MATLAB. Ευχαριστούμε πάρα πολύ email μου: nvtunggli@gmail.com [size = 2] [color = # 999999] Προστέθηκε μετά από 2 λεπτά: [/color] [/size] Είμαι, επίσης, να κάνει τον προγραμματισμό αλγορίθμων προσομοιωτή διατριβή με matlab. μπορεί κανείς να με βοηθάει κώδικα MATLAB. Σας ευχαριστώ πολύ! Το email μου: nvtunggli@gmail.com

Γεια σας, παιδιά κάνω το ίδιο πράγμα plz αν κάποιος πάρει τους κωδικούς matlab να μου το στείλουν και σε αυτό το e-mail: yabarayan@gmail.com Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back