Βοήθεια με AC αυτοκινήτων

F

fluffybunny

Guest
Έχω ένα πρόβλημα με μια σειρά από αγωγούς Horse Clippers οποία ελπίζω ότι κάποιος μπορεί να με βοηθήσει με.

Το πρόβλημα είναι ότι, κατά διαστήματα, όταν ο διακόπτης για το clippers, ή θα τα μεταφέρουμε από το φυτίλι που φυσάει.

Λοιπόν, έχω λάβει το θηρίο να δυφία και βρήκα ότι είναι μια σειρά AC αυτοκινήτων αλλά έχει μια "συμπυκνωτή" που υποψιάζομαι έχει πάει ελαττωματικά.Γι 'αυτό κάλεσε το κέντρο παροχής υπηρεσιών και ότι τα λόγια μου Ł23 να replce του συμπυκνωτήρα!!

Δεν είμαι τόσο πολύ που πληρώνουν σκέφτηκα να θέσω το φτιάξω εγώ.Το μόνο πρόβλημα είναι το "συμπυκνωτής" στην πραγματικότητα αποτελείται από 3 πυκνωτές και Ι dont ξέρτε τον τρόπο με τον οποίο είναι συνδεδεμένα, κατά την συμπυκνωτήρας μονάδα.

Η μονάδα διαθέτει 2 συμπυκνωτήρας καλώδια ακολουθούν (το δίκτυο εφοδιασμού είναι συνδεδεμένα με αυτά) και 3 καλώδια που προέκυψαν.Δύο από αυτά τα σύρματα πηγαίνετε στο ακίνητο τυλιγμάτων και στη συνέχεια να τις βούρτσες, και το υπόλοιπο ένα καλώδιο είναι να κασσιτεροκολλημένα ελασμένα ίδιο ακίνητο (όπως το είδος του καλωδίου και της γης;).Ένα από τα καλώδια ρεύματος εισόδου (το ουδέτερο) είναι κοινά σε ένα από τα καλώδια εξόδου η οποία συνδέεται με ένα από τα στάτωρ τυλιγμάτων / πινέλα.

Ο συμπυκνωτήρας έχει τυπωθεί σε αυτό 0.1uf και 2x2500pf 250v.Ως εκ τούτου, υποθέτω υπάρχουν 3 κεφαλαιοποίησης στην condensor μονάδα, αλλά δεν έχω ιδέα πώς είναι συνδεδεμένοι.

Υπάρχει κάποιος που έχει κάποια ιδέα;Τα καπάκια τους θα κοστίσει ένα κλάσμα της μονάδας, ώστε Είμαι ελπίζοντας να διορθώσετε αυτό εμένα.Οποιαδήποτε βοήθεια θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκά δεκτή.

Εις υγεία

Simon

Samsung Galaxy Note to linia phabletów koreańskiego producenta. Na jesieni konsumenci spodziewają się premiery kolejnej generacji tego urządzenia. Wygląda na to, że firma już rozpoczęła pracę nad tym sprzętem, a benchmark AnTuTu zdradził nam jego specyfikację.

Read more...

Είναι ένα RFI X / Y συνδυασμό, παρόμοια με Vishay / Roderstein F1740 σειρά, αλλά σε ένα feedthrough διαμόρφωση.Ουσιαστικά, η συσκευή δεν λειτουργεί χωρίς αυτό και αν δεν σας πειράζει κάποιο ραδιόφωνο ή τηλεόραση παρεμβολές στη γειτονιά.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back