Βοήθεια ελέγχει ένα servo χρησιμοποιώντας 16F877A με την γλώσσα C

A

alexisjm_04

Guest
Μπορεί μία να με βοηθήσει να οικοδομήσουμε ένα κωδικό χρησιμοποιώντας C για τον έλεγχο ενός σερβοκινητήρα; Πήρα 16F877A, 20xtal, PICC compiler, καυστήρας, futaba σερβο. Ξέρω πώς να αναβοσβήνει κάποια λυχνία και να χρησιμοποιήσετε ένα κουμπί Puch για να ενεργοποιήσετε λυχνίες LED, αλλά θέλω να μάθω περισσότερα για την MCU, θέλω να μετατρέψει το σερβο υπεράσπιση για τη θέση του ποτενσιόμετρου. POT 5K συνδέεται με A0 του PIC, πιέστε τα κουμπιά E0 και B0, θύρα D θα ορίζεται ως έξοδο. Μπορώ να μαθαίνουν από το παράδειγμα που χρησιμοποιούν C μόνο δυστυχώς. Ελπίζω ότι κάποιος μπορεί να κάνει με έναν κωδικό, ώστε να μπορώ να ξεκινήσετε για το έργο μου ... Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Θα είμαι απόσπαση του έργου μου, εφόσον έχει γίνει. Βοήθεια παρακαλώ !...:)

μπορεί κάποιος να μου δώσει έναν κωδικό για να ελέγχου 3 σερβοκινητήρας χρησιμοποιώντας pic και με mikroC κωδικούς; χάρη ..

όταν? παίρνετε αυτόν τον κώδικα παρακαλώ βοηθήστε mee πολύ Είμαι επίσης προσπαθεί να ελέγξει το ίδιο κινητήρα και, αν μου πήρε το πρώτο τότε θα σας δώσει ok

Ελέγξτε βίντεο μου, αν ενδιαφέρονται για αυτό, πείτε μου να βάλει τον κωδικό εδώ (Ο κώδικας είναι γραμμένο από MikroC Pro) [url = http://www.youtube.com/watch?v=Pn-P7_lQMQc] YouTube - Servo Motor, Matlab GUI, MikroC PRO & Proteus [/url]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back