Βοήθεια για HFSS συγκεντρωμένων RLC

B

bingjiang99

Guest
Αγαπητέ άνθρωποι,

Είχα ένα πρόβλημα με τη χρήση των συγκεντρωμένων RLC.Προσπάθησα να συνδέσετε ένα λιμάνι κύμα (50ohm), 50 ohm coax, και ένα συγκεντρωμένων RLC (50 ohm) θύρα (α κύκλος) άμεσα, τίποτε άλλο δεν έχει.Όταν διάβασα το αποτέλεσμα, εγώ Cann't πάρει το 50 ohm φορτίο.Έρχεται με τα Re και Im.Θα μπορούσατε να με βοηθήσετε σε αυτό;Είμαι νέος σε HFSS.Σας ευχαριστώ πολύ για αυτό,

-Bing

Αγαπητέ όλους,

Αν δεν είχα παρουσιάσει με σαφήνεια το πρόβλημα, παρακαλώ ενημερώστε με.Το ερώτημά μου είναι γιατί δεν μπορώ να πάρω ένα μη κύκλωμα αντανάκλαση στην HFSS.Προσπάθησα με μια πηγή, ένα φορτίο RLC (Ι που να είναι 50 ohm), και ένα τμήμα της γραμμής μεταφοράς.Δεν επιτυχία σε όλους.Φαίνεται ότι το φορτίο δεν αναγνωρίζεται σωστά.Παρακαλώ ενημερώστε με το σωστό τρόπο να το κάνουμε.Thanks a lot,

-BingΠροστίθενται μετά από 12 λεπτά:Με την ευκαιρία, έκανα επίσης το σχεδιασμό σε Designer Ansoft, η έξοδος (S11) είναι πολύ καλύτερα, και το φανταστικό μέρος της σύνθετης αντίστασης λιμάνι είναι σχεδόν μηδενική.Ενώ στην HFSS, η τιμή αυτή αλλάζει μια παρτίδα.καμία ιδέα;

Ευχαριστώ,

-BingΠροστίθεται μετά λεπτά 2 ώρες 1:Παρακαλούμε δείτε το συνημμένο αρχείο για το σχεδιασμό μου.Προστίθενται μετά από 7 λεπτά:

Λυπούμαστε, αλλά θα πρέπει να συνδεθείτε για να δείτε το συνημμένο

Γειά,

Έχετε ένα ανοικτό κύκλωμα.Το φύλλο που ονομάζεται «αντίσταση» δεν έχει όρια που της έχουν ανατεθεί.Υποθέτω ότι ΜΕΝΤ θα πρέπει να εξεταστούν από ένα όριο RLC.

Ελέγξτε το μοντέλο σας κάνοντας κλικ στο μενού HFSS και επιλέγοντας "Οριακά Display (Επίλυση View)".

Itai

Γεια Itai,

Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.Φόρτωσα το λάθος εκδοχή του σχεδίου.Στην πραγματικότητα, το σωστό δεν είχε κανένα ανοικτό κύκλωμα, και τους αποδίδεται το όριο RLC σε αυτό.Παρακαλούμε δείτε τα νέα για το συνημμένο αρχείο.Ας υποθέσουμε ότι εγώ έκανα το συγκεντρωμένων στοιχείο σωστά, πώς μπορώ να πάρω ένα 50 ohm microstrip γραμμής μεταφοράς;

Ευχαριστώ,

-Bing
Λυπούμαστε, αλλά θα πρέπει να συνδεθείτε για να δείτε το συνημμένο

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back