Βοήθεια για το σχεδιασμό bandpass φίλτρο 766MHz

B

bonsevich

Guest
Γεια σε όλους έχω σχεδιάσει ένα BPF σε 766,5 κεντρική συχνότητα Mhz, 46MHz bandpass. Χρησιμοποίησα τα στοιχεία κατ 'αποκοπή και Φίλτρο Λύση και διαφημίσεις για να το σχεδιασμό. Σχεδιασμός μου είναι επισυνάπτεται πιο κάτω. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει γι 'αυτό; - Μπορώ να κάνω αυτό το πραγματικό; - Μπορεί απάντηση αυτών των απαιτήσεων; Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια!

δεν έχουν διαφημίσεις, αλλά το κλειδί για να κάνει ένα τέτοιο φίλτρο είναι η ικανότητα να «εναρμόνιση» των αντηχεία. Θέλετε να χρησιμοποιήσετε μεταβλητούς πυκνωτές να τον προσαρμόσεις in. θα λύσει πολλά παρασιτική παραλλαγές της αέργου ισχύος για εσάς. Διαφορετικά θα χρειαστεί απίστευτα σφιχτό συστατικά ανοχή. Είχα την καλή τύχη με combline σχεδιασμού σε αυτή τη συχνότητα, με τη χρήση μεταβλητών πυκνωτών τσιπ. Η χτένα δάχτυλα ήταν περίπου 1 "μακρά.

@ Biff44: Ευχαριστούμε πολύ για να με βοηθήσει. Νομίζω ότι είναι πολύ δύσκολο να γίνει σε πραγματικό. Επειδή είχα να χρησιμοποιήσει κάποια πυκνωτών για χτίστηκε μια τιμή χωρητικότητα? Την επιρροή των παρασιτικών του πραγματικού στοιχείου. Μπορείτε να μου δείξετε το σχέδιό σας; Δώστε στο email μου παρακαλώ! Το email μου είναι: latuyen@gmail.com Είναι πολύ χρήσιμο μαζί μου! Ευχαριστώ πολύ!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back