F
frs89
Guest
Χρειάζομαι βοήθεια σχετικά με ένα μικρό έργο, και ο στόχος είναι ο σχεδιασμός ενός sequencial μηχανή προσομοιώνει ένα μηχάνημα λαχειοφόρου αγοράς ή Lotto (δεν ξέρω πραγματικά η ακριβής λέξη στα αγγλικά).το θέμα είναι ότι εγώ πρέπει να δημιουργήσει 4 αριθμούς (4-δυφία για κάθε μία (hex)) και την καταχώρησή της σε τέσσερις 7_segment_dysplay.το πρόβλημα δεν είναι η επανάληψη των αριθμών, πώς μπορώ να το κάνω αυτό;, η μηχανή έχει μόνο τρεις εισόδους (εκκίνηση, στάση, και επαναφορά), όταν ξεκίνησε η μηχανή παραγωγής τυχαίων αριθμών, όταν σταματήσει ο σημερινός αριθμός είναι "poped" και alocated στη μνήμη (και οι περισσότεροι είναι εκείνος ο τρόπος) και εμφανίζονται στις αντίστοιχες dysplay.Το πρόβλημα: δεν έχω καμία μέθοδος για να αποτραπεί αυτή η νέα σειρά έχει ήδη βγήκε .. (ίσως με ένα συγκριτικό δεν ξέρω)
Ξέρω ότι πρέπει να χρησιμοποιήσετε LFSR να δημιουργήσει "τυχαία" αριθμούς, αλλά θα ήθελα κάποια βοήθεια με τη μορφή του κώδικα VHDL ή σχηματικό σχεδιασμό.
Ζητώ συγγνώμη για την κακή αγγλικά μου και τελικά για ορισμένα θέματα ανεπαρκείς, αλλά μου αρέσει πραγματικά κάποια βοήθεια, παρακαλώ.
Ευτυχώς
Flávio Silvestre
flaviosilvestre89 (at) hotmail.com
Ξέρω ότι πρέπει να χρησιμοποιήσετε LFSR να δημιουργήσει "τυχαία" αριθμούς, αλλά θα ήθελα κάποια βοήθεια με τη μορφή του κώδικα VHDL ή σχηματικό σχεδιασμό.
Ζητώ συγγνώμη για την κακή αγγλικά μου και τελικά για ορισμένα θέματα ανεπαρκείς, αλλά μου αρέσει πραγματικά κάποια βοήθεια, παρακαλώ.
Ευτυχώς
Flávio Silvestre
flaviosilvestre89 (at) hotmail.com