G
Guest
Guest
Γεια άνθρωποι,
Είμαι νέος στο σχεδιασμό και την DSP Θα εκτιμούσα αν μπορούσατε να με βοηθήσει σε αυτό:
Θα πρέπει να επιλέξετε ένα DSP για ιατρικές εφαρμογές.Θα διαδικασία 2 κανάλια του ΗΚΓ και τις συνδυάσετε με δεδομένα από μια οξυμέτρων παλμού.
Θα εκτελεί πολλά φίλτρα και να επεξεργάζονται τα σήματα στον τομέα του χρόνου και συχνότητας.Μάλλον θα χρειαστεί περίπου 80 ΕΤΕ για να είναι ασφαλής.
Ταυτόχρονα, θα πρέπει:
Για να ελέγχουν μια γραφική απεικόνιση 320x240 => Μνήμη!
3 αύξοντα διεπαφές (2xUART
1 xSPI)
Μικρό μέγεθος, δεν DSP-BGA
Κωδικός Προστασίας
ADCs
Χαμηλή κατανάλωση ισχύος
Αν εξωτερική μνήμη χρησιμοποιείται, τότε πώς να προστατεύουν κωδικό μου;
Εξάλλου, γραφική λύση Τι σας συνιστούμε μου;Βιβλιοθήκη ή IC;
Σκεφτόμουν σχετικά με τη χρήση μιας SoC με γραφικό περιβάλλον, αλλά δεν ξέρω αν θα ήταν ακριβό, ή υπερβολικά αργή για την εφαρμογή αυτή.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Αμάλφι
Είμαι νέος στο σχεδιασμό και την DSP Θα εκτιμούσα αν μπορούσατε να με βοηθήσει σε αυτό:
Θα πρέπει να επιλέξετε ένα DSP για ιατρικές εφαρμογές.Θα διαδικασία 2 κανάλια του ΗΚΓ και τις συνδυάσετε με δεδομένα από μια οξυμέτρων παλμού.
Θα εκτελεί πολλά φίλτρα και να επεξεργάζονται τα σήματα στον τομέα του χρόνου και συχνότητας.Μάλλον θα χρειαστεί περίπου 80 ΕΤΕ για να είναι ασφαλής.
Ταυτόχρονα, θα πρέπει:
Για να ελέγχουν μια γραφική απεικόνιση 320x240 => Μνήμη!
3 αύξοντα διεπαφές (2xUART
1 xSPI)
Μικρό μέγεθος, δεν DSP-BGA
Κωδικός Προστασίας
ADCs
Χαμηλή κατανάλωση ισχύος
Αν εξωτερική μνήμη χρησιμοποιείται, τότε πώς να προστατεύουν κωδικό μου;
Εξάλλου, γραφική λύση Τι σας συνιστούμε μου;Βιβλιοθήκη ή IC;
Σκεφτόμουν σχετικά με τη χρήση μιας SoC με γραφικό περιβάλλον, αλλά δεν ξέρω αν θα ήταν ακριβό, ή υπερβολικά αργή για την εφαρμογή αυτή.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Αμάλφι