Βοήθεια για την ανισορροπία μεταξύ της cascode τρέχουσα καθρέφτη;

A

Allin

Guest
Γεια σας, όλοι, έχω συναντήσει ένα πρόβλημα για αναντιστοιχία των cascode τρέχουσα καθρέφτη, ο ΟΔΣ cascode (3mA) και NMOS cascode (3mA) από την ίδια προκατάληψη, αλλά δείχνει δοκιμή ότι η αναντιστοιχία είναι σχεδόν 15%!, ΟΔΣ είναι μεγαλύτερο πολλά . Μήπως κάποιος πληροί αυτό το φαινόμενο; Με κάνει να τρελό! οποιαδήποτε πρόταση ή ιδέα; Ευχαριστώ πολύ.

Πώς είναι overdrives σας για το NMOS και ΟΔΣ κατά τη σύγκριση; Είναι το ίδιο;

ο ΟΔΣ είναι σχεδόν 300mv, ενώ NMOS είναι σχεδόν 200mV. [Quote = jgk2004] Πώς είναι overdrives σας για το NMOS και ΟΔΣ κατά τη σύγκριση; Είναι το ίδιο? [/Quote]

Αν ήμουν εγώ που θα τις κάνει το ίδιο. Θέλετε να κάνετε Ν και Π έχουν την ίδια δύναμη, ώστε όταν συνδέεται σε υψηλό αντίσταση κανείς δεν θα κερδίσει πάνω από το άλλο .... Θα έλεγα ότι αν συνδέσουμε αυτά που έχουμε τώρα σε ένα υψηλό κόμβο αντίσταση θα σιδηροδρομικές υψηλής ή να αντισταθμιστεί το υψηλό .... που είναι κακό!

Η τυχαία αναντιστοιχία μπορεί να είναι χειρότερα, αλλά θα πρέπει να το συγκρίνουμε με τη συστηματική αναντιστοιχία ότι τα βραχυπρόθεσμα καναλιών και λειτουργίας σημείων επιπτώσεις (όπως ένα πιλοτικό w / Vds = Vgs vs ένας σκλάβος στο Vds = VDD) θα παράγουν. Από εκεί και πέρα, θα θέλατε να ανεβάζω μεγέθη για να μειώσει το τυχαίο αναντιστοιχία.

Ελέγξτε τα μεγέθη (W / L) του τρανζίστορ σας.

Ευχαριστώ πολύ, οι διαφορές είναι μικρές Vds, έχω να ελεγχθεί. πλήρη γωνία προ-προσομοίωση και εξάγεται προσομοίωση δείχνει η αναντιστοιχία είναι πολύ μικρή. Μπορώ να ελέγξω τη διάταξη, το τρανζίστορ κύριος και ο δευτερεύων έχουν κάποια απόσταση, θα είναι κύρια αιτία για την αναντιστοιχία; το ρεύμα είναι μεγάλο, μπορεί να αυξήσει την αναντιστοιχία με το σημερινό; ας υποθέσουμε τρέχουσα καθρέφτη είναι 100uA: 101uA, θα την περιορίσουμε, μέχρι 10 φορές, θα είναι 1000 U: 1010u, εγώ ύποπτος. [Quote = dick_freebird] Η τυχαία αναντιστοιχία μπορεί να είναι χειρότερα, αλλά θα πρέπει να το συγκρίνουμε με τη συστηματική αναντιστοιχία ότι τα βραχυπρόθεσμα καναλιών και λειτουργίας σημείων επιπτώσεις (όπως ένα πιλοτικό w / Vds = Vgs vs ένας σκλάβος στο Vds = VDD) θα παράγουν. Από εκεί και πέρα, θα θέλατε να ανεβάζω μεγέθη για να μειώσει το τυχαίο αναντιστοιχία. [/Quote]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back