Βοήθεια αναγνώριση φωνής χρησιμοποιώντας VHDL (Altera)

Z

zurgh

Guest
Είμαι διεξαγωγή τελικό σχέδιο πορεία μου και το κάνω χρησιμοποιώντας FPGA (πρώτη φορά) .. Χρειάζομαι τις ιδέες, τη δομή του δείγματος με χρήση VHDL για να ξεκινήσει με .. χάρη: χαμόγελο: βασικά το έργο θα λειτουργήσει ως ένα διακόπτη ασφαλείας που θα εφαρμοστούν και για κλειδαριές στις πόρτες. δίνονται δύο (2) εντολές (π.χ. ανοικτή? κοντά).

[QUOTE = zurgh? 962102] Είμαι διεξαγωγή τελικό σχέδιο πορεία μου και το κάνω χρησιμοποιώντας FPGA (πρώτη φορά) .. Χρειάζομαι τις ιδέες, τη δομή του δείγματος με χρήση VHDL για να ξεκινήσει με .. χάρη: χαμόγελο: βασικά το έργο θα λειτουργήσει ως ένα διακόπτη ασφαλείας που θα εφαρμοστούν και για κλειδαριές στις πόρτες. δίνονται δύο (2) εντολές (π.χ. ανοικτή? κοντά). [/quote] [url = http://carlitoscontraptions.com/2007/06/speech-recognition-using-fpga-technology/] Αναγνώριση ομιλίας Χρησιμοποιώντας FPGA Τεχνολογία | Carlitos «κατασκευάσματα [/url] Αν μόλις 2 εντολές της ..... Γιατί χρειάζεστε αναγνώρισης φωνής;

Πληκτρολογήστε το όνομα του αρχείου για την ορθή εκπαίδευση (1 / 2): [!] Βοηθήσει Σφάλμα: Μη έγκυρο όνομα αρχείου. matlab εμφανίζει αυτό .. Πώς μπορώ να το τρένο ..; Ευχαριστούμε κύριε

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back