[Βοήθεια] Πρόβλημα με ρυθμιστή εποχούμενου

R

richloo

Guest
Γεια σου ρε παιδιά, πήρα ένα σενάριο κατά τη διάρκεια ισχύος κάτω, όπου το design μου έχουν ακόμη VCCIO (3.3V) μείνετε πάνω VIL επίπεδο inverter μου.Αυτό έχει μεταφραστεί στα τσιπ μου είναι ακόμα σε ισχύ.

Δεν έχω ιδέα για το σχεδιασμό του σκάφους.Μήπως αυτό το σενάριο θα ισχύει;Πώς θα μπορούσε η βιομηχανία spec εξουσία σιδηροδρομικού τους προσφορά στην διάρκεια επίπεδο εξουσίας;δηλαδή για 3V-3.6V όπου <3V μπορεί να θεωρηθεί ως δύναμη μακριά.Η πλευρά του client ή ανάγκη την πλευρά μου για να βεβαιωθείτε ότι VCCIO είναι <3V?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Αρκετά συχνά, αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ορισμένα εισροές ή εκροές του κυκλώματος σας να συνδεθεί με άλλα circuitw που κινούνται ακόμη.Δεδομένου ότι τα μέρη έχουν CMOS διόδους εισόδου για να Vdd, αν μία από αυτές τις εισόδους είναι υψηλό, θα ισχύς του κυκλώματος σας μέσα από μία από τις διόδους προστασίας.Για να αποφευχθεί αυτό θα πρέπει είτε να αποσυνδέσετε όλες τις εισροές που χρησιμοποιούν πω διακόπτες λεωφορείο ή βεβαιωθείτε ότι είναι πάντα χαμηλή (αδύνατη).

Συχνά, το κύκλωμα το οποίο υποτίθεται ότι είναι μακριά θα τρέχουν στην πραγματικότητα, ενώ η τροφοδότησή της με μία από τις εισόδους του.Δεν έχει καμία σχέση με το καπάκι απορρίψεις αργά ή η ρυθμιστική αρχή δεν τερματίζεται σωστά.

Έτσι για να λύσει πραγματικά το πρόβλημα, διακόπτες λεωφορείων χρήση, οδηγείται από το ίδιο σήμα που απενεργοποιεί την προσφορά σας δύναμη.Ένα παράδειγμα του διακόπτη λεωφορείου είναι το 74CBT3245.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back