Βοήθεια: Μια ερώτηση σχετικά με τη σύνθεση

C

cheat0821

Guest
Εδώ είναι ένα παράδειγμα:

πάντα @ (posedge CLK negedge ή επαναφορά)
...
πάντα @ (posedge EN negedge ή επαναφορά)
...

CLK είναι το ρολόι συστήματος, και EN είναι ένα άλλο σήμα ελέγχου που συνδέεται με το pin DFF
της CK.
κατά τη σύνθεση, τον τρόπο για να περιορίσουν αυτή την ενότητα;
Σε περίπτωση που η EN να αντιμετωπίζεται ως ένα άλλο ρολόι, επειδή συνδέεται με DFF
της CK καρφίτσα;

Ευχαριστώ πολύ!

yupp ..Τι σε ένα όνομα ...EN ή CLK ή ρολόι ..θα πρέπει να την αντιμετωπίσουμε ως ένα άλλο ρολόι ..

Η στιγμή που θα τεθεί posedge / negedge θα πρέπει να θεωρούνται ως ένα ρολόι (με
την προϋπόθεση ότι δεν πρόκειται για επαναφορά σήμα).

Ευχαριστώ παιδιά, αλλά έχω ακόμη ερώτημα.
Στο σχεδιασμό μου, υπάρχουν πολλά αυτού του είδους τα σήματα ελέγχου,
τα οποία συνδέονται με ένα DFF
της CK pin.ώστε, όπως είπατε, όλοι θα πρέπει να αντιμετωπίζονται σαν ρολόγια.Επομένως, αυτό είναι ένα πολυ-ασύγχρονων ρολόι σχεδιασμού.
Το έμαθα από ένα έγγραφο που επιτρέπει μόνο ένα ρολόι ανά ενότητα, και να δημιουργήσει μια συγχρονιστής ενότητα για κάθε σύνολο των σημάτων που περνούν από το ένα μόνο ρολόι ρολόι τομέα σε άλλο τομέα.Έτσι μου σχεδιασμός πρέπει να είναι εντελώς εκ νέου επιμερισμό.
Το πρόβλημά μου είναι ότι θα υπάρχουν πάρα πολλές ενότητες εκ νέου μετά την κατάτμηση, ο σχεδιασμός δεν μου ένα μεγάλο, ξέρετε, ευχαριστώ είναι πολύ ασήμαντο.
Υπάρχει καλύτερος τρόπος για σχεδιασμό μου;Και αν δεν, πως οι περιορισμοί θα πρέπει να προστεθούν στα νέα ρολόγια; (εννοώ εκείνα τα σήματα ελέγχου, αν και συνδέεται με το pin DFF
της CK, μερικά είναι εσωτερική που δημιουργείται.)

Εκτιμώ τη βοήθειά σας.
Με τις καλύτερες ευχές

αν freq του bloth ρολόι (CLK & EN) είναι ίδιες, χρησιμοποιούν μόνο ένα ρολόι και η πίεση είναι πάνω από το επίπεδο του λιμένα ..

πόσα ρολόγια έχετε στο σχεδιασμό σας;;είναι όλα διαφορετικά freq;;αν δεν είναι της ώρας πάνω από το 5, σοβαρό πρόβλημα με το σχεδιασμό ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back