Βοήθεια - Ανάγκη Πρόταση

@ SagSag

EBG είναι η ηλεκτρονική διάκενο ζώνης.Οι εν λόγω δομές έχουν ουσιαστικά απαγορεύεται ενέργειας διάκενο ζώνης του ηλεκτρονίου.

S

sumit007

Guest
Hi ..
Έχω σχεδιάσει ένα διπλό patch microstrip κεραία με μερικές διαφορετικές δομές EBG για την feedline.(υπάρχουν περίπου 4 EBG .. δομές και κάθε κεραία έχει μόνο 1 είδος της δομής EBG χρησιμοποιούνται .. ως εκ τούτου, συνολικά οι κεραίες είναι σχεδιασμένο 4) ...IE3D λογισμικό που χρησιμοποιείται για να πάρουν αποτελέσματα της προσομοίωσης για την S11 παραμέτρους, τα πρότυπα ακτινοβολία και τον υπολογισμό εύρος ζώνης.Θα τους πάρει κατασκευαστικές και μέτρηση των αποτελεσμάτων, ώστε να μπορώ να συγκρίνουν τα δύο αποτελέσματα.Ωστόσο, η κατασκευή θα πάρει κάποιο χρόνο ..περίπου 3-4 μήνες, διότι i dont διαθέτουν τις απαιτούμενες ικανότητες.

Εν τω μεταξύ ..Θέλω να κάνω κάποια θεωρητική μελέτη / έρευνα σε αυτό κεραία (κεραία patch με EBG δομή μου σχετικά με την feedline).Actually I just χρησιμοποιούνται IE3D και προσπάθησε διάφορες δομές EBG ..thats all ..ι didnt υπεισέλθω σε κονιδιασμένος λιθίαση λεπτομέρειες για το πώς να καταλήξουμε σε μια σωστή δομή EBG ..

Can u ppl παρακαλώ μου να προτείνω κάποια θεωρητική i πράγματα μπορεί να κοιτάξει / έρευνα για ένα τέτοιο σύστημα κεραίας ..Χμμμ ..κάτι που σχετίζονται με ηλεκτρομαγνητισμό ή οτιδήποτε άλλο ...

Σε ευχαριστώ.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back