Βασικοί κανόνες για το σχεδιασμό της δρομολόγησης δύναμη ενός σχεδίου ή υποδείγματος

K

kjtom

Guest
Είμαι ένα νεότερο για Απρίλιο Υπάρχει μια τεχνική και εμπειρική βήμα, badgering μου. Πόσο μεγάλη δύναμη της γραμμής; Πόσες ιμάντες γραμμή χρειάζεται ?.... Υπάρχουν κάποια «βασικοί κανόνες για το σχεδιασμό της εξουσίας δρομολόγηση του σχεδίου"; Θα μπορούσε κάθε προκάτοχό μου δώσει οδηγοί ή έγγραφο; Ευχαριστίες

δεν είστε σίγουροι για Απρίλιο υπάρχει ένα έγγραφο που ονομάζεται "DTMF" από την συνάντηση, που διατίθεται σε αυτό το φόρουμ. δίνει μια σύντομη επισκόπηση για το πώς είναι τα δαχτυλίδια δύναμης και λωρίδες που χρησιμοποιούνται σε ένα δείγμα σχεδίου. εάν u περάσει μέσα από αυτό, u μπορεί να πάρετε μια βασική ιδέα.

Σε γενικές γραμμές, EM και IRdrop θεωρείται το σχέδιο παροχής ενέργειας. EM περιοριστεί η ηλεκτρική ενέργεια max για το μέταλλο και μέσω, το οποίο μπορείτε να βρείτε στη βιβλιοθήκη τεχνολογία που σας. LEF (Cadence). TF (Synopsys). IR πτώση περιοριστεί η πτώση τάσης max στο τσιπ περιοχή, την οποία μπορείτε να βρείτε κάποια ένδειξη στη βιβλιοθήκη χρονοδιάγραμμα των κυττάρων,. TLF (ρυθμός) και. Lib (Synopsys). Γενικότερα, η χειρότερη πτώση θα πρέπει να περιοριστεί κάτω από 10%. εργαλεία είναι διαθέσιμα για την ανάλυση των EM και IRdrop, και η δουλειά σου είναι απλά μια κλήρωση αποδεκτή δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας σε σχετικά με τα δύο παραπάνω παράγοντα. Ωστόσο, δεν είναι αρκετά απλό όσο ακούγεται. έχει τη διασκέδαση.

Για δύναμη πλάτος ιμάντα μέγεθος, υπάρχει μια μέθοδος που αναφέρεται στο σημείο www.vlsi-technology.org , θα υπάρξει έγγραφο για πτώση IR ή απλά να παραπέμψει το pdf που (i έχουν ομαδοποιηθεί ακριβώς όλα τα html σελίδες του ότι το χαρτί και θα μετατραπεί σε pdf). pitch, το πλάτος και η ομάδα απόσταση είναι σημαντική σχεδιασμό ματιών. Μόλις διάβασα ότι pdf και incase οποιουδήποτε ερωτήματος παίρνουν πίσω σε μένα τι αφορά navien

Είναι πολύ χρήσιμο. Ευχαριστίες για τη διανομή σας.

navien, μεγάλη συλλογή, χρήσιμο __sree

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back