P
purifier
Guest
Είμαι αρχάριος στην επεξεργασία σήματος γι 'αυτό συγνώμη εκ των προτέρων αν θα καταλήξετε με λάθος ορολογία. Στόχος μου είναι να ανακαλύψει συσχέτιση γεγονότα σε μια σειρά από πίνακες με χρονολογικές σειρές (εικόνα που επισυνάπτεται πιο κάτω) που έχω. Σκέφτηκα ότι η χρήση συσχέτιση, θα είμαι σε θέση να το κάνει αυτό. Στην πρώτη εικόνα (το οικόπεδο χρονολογικές σειρές), μπορώ να δούμε ξεκάθαρα ότι το 3ο οικόπεδο και το 10ο οικόπεδο που λαμβάνονται παρόμοια πρότυπα περίπου την ίδια εποχή. Για να καταλάβουμε αυτό, αυτό που έκανα ήταν να σχεδιάσετε τη συσχέτιση λειτουργία για τις δύο σειρές που φορά (η οποία επισυνάπτεται επίσης δίπλα). Η συσχέτιση οικόπεδο μου λέει ότι οι δύο χρονοσειρές είχε μια ισχυρή συσχέτιση με χρονική υστέρηση από 5 ημέρες που είναι αναμφίβολα χρήσιμο για μένα. Ωστόσο, εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω πώς να σηματοδοτήσει τα τμήματα που είχαν την ισχυρότερη συσχέτιση, δηλαδή σε αυτό το παράδειγμα, θα θέλετε να μάθετε την περίοδο γύρω από την 600ος σήμα ότι είχε την ισχυρότερη συσχέτιση. Σκέφτομαι ότι αν μπορώ να χρησιμοποιήσω ένα συρόμενο παράθυρο του πούμε 20 ημερών και υπολογίζουν συσχέτιση για όλα τα γραφήματα, θα είμαι σε θέση να επιτευχθεί αυτό, αλλά αναρωτιόμουν αν υπάρχουν καθιερωμένων τεχνικών της επεξεργασίας σήματος για να επιτευχθεί αυτό. [ΕΠΙΣΥΝΑΨΕΤΕ = CONFIG] 59830 [/attach] [ΕΠΙΣΥΝΑΨΕΤΕ = CONFIG] 59831 [/attach]