Βασικές πύλες Xilinx Spartan-3 ...

P

pstar

Guest
Γεια σας Παιδιά, εγώ ήθελα να μάθω ποιες είναι οι βασικές πύλες σε LUT της Xilinx Spartan 3; Νομίζω χρήση Xilinx AND, OR, NOT, XOR και ως βασικά στοιχεία πύλης σε FPGA τους και NOR, NAND, NOR, XNOR μπορούν να δημιουργήσουν από συνδυασμό αυτών των τεσσάρων βασικών στοιχείων. ΑΛΛΑ ... Δεν είμαι σίγουρος γι 'αυτό! Αν ξέρετε εσείς θα μπορούσε να σας παρακαλώ επιτρέψτε μου να ξέρω ποιες είναι οι βασικές πύλες σε FPGA Xilinx; Είναι ακριβώς AND, OR, NOT ή περιλαμβάνει επίσης XOR και περισσότερο; Επίσης, κάθε refrence για πληροφορίες σχετικά με αυτό θα εκτιμηθεί! Pouya!

Γεια Pstar, Xilinx, και όλων των άλλων τεχνολογία FPGA κατα του LUT χρήση, που σημαίνει "Look Up Table". Στην πραγματικότητα, αυτά είναι μικρά ROM του. Κάθε ένα από αυτά ROM έχουν 4 ή 5 (ανάλογα με το οικογενειακό συσκευή) συντελεστές παραγωγής που είναι στην πραγματικότητα το adresslines για την ROM. Κάθε διεύθυνση περιέχει μια τιμή λογική που ανέγνωσε. Στην πράξη, αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να κάνετε κάθε λογική λειτουργία έξω από τις εισόδους του LUT και από διαδοχικές LUT της, «ουσιαστικά δεν υπάρχει τέλος στην compelxity των λειτουργιών που μπορείτε να οικοδομήσουμε.

δίκαιης και ή όχι, διότι η λογική XOR μπορεί να υλοποιηθεί με ΚΑΙ Ή ΟΧΙ. [Quote = pstar] Γεια σας Παιδιά, εγώ ήθελα να μάθω ποιες είναι οι βασικές πύλες σε LUT της Xilinx Spartan 3; Νομίζω χρήση Xilinx AND, OR, NOT, XOR και ως βασικά στοιχεία πύλης σε FPGA τους και NOR, NAND, NOR, XNOR μπορούν να δημιουργήσουν από συνδυασμό αυτών των τεσσάρων βασικών στοιχείων. ΑΛΛΑ ... Δεν είμαι σίγουρος γι 'αυτό! Αν ξέρετε εσείς θα μπορούσε να σας παρακαλώ επιτρέψτε μου να ξέρω ποιες είναι οι βασικές πύλες σε FPGA Xilinx; Είναι ακριβώς AND, OR, NOT ή περιλαμβάνει επίσης XOR και περισσότερο; Επίσης, κάθε refrence για πληροφορίες σχετικά με αυτό θα εκτιμηθεί! Pouya! [/Quote]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back