Βασικές βιβλίο Ηλεκτρομαγνητισμός

K

kingmakerbull

Guest
Είχα Kurose και Ross (ηλεκτρομαγνητικά κύματα και πεδία), ως μέρος των μαθημάτων μου. Αλλά η bokok ήταν πολύ περίπλοκο και δύσκολο να κατανοηθεί. Τώρα κάνω ένα οικοτροφείο σε μια εταιρεία κατασκευής τσιπ GPS. Νιώθω ότι πρέπει να κατανοήσουν τα βασικά του ηλεκτρομαγνητισμός κύματα και πεδία από ένα σημείο μηχανική άποψη, όπως το πώς να οικοδομήσουμε κεραίες πομπών και άλλα πράγματα. Pls προτείνουν ένα καλό βιβλίο ή tutorial για αυτό Ευχαριστώ εκ των προτέρων

[Quote = kingmakerbull] είχα Kurose και Ross (ηλεκτρομαγνητικά κύματα και πεδία), ως μέρος των μαθημάτων μου. Αλλά η bokok ήταν πολύ περίπλοκο και δύσκολο να κατανοηθεί. Τώρα κάνω ένα οικοτροφείο σε μια εταιρεία κατασκευής τσιπ GPS. Νιώθω ότι πρέπει να κατανοήσουν τα βασικά του ηλεκτρομαγνητισμός κύματα και πεδία από ένα σημείο μηχανική άποψη, όπως το πώς να οικοδομήσουμε κεραίες πομπών και άλλα πράγματα. Pls προτείνουν ένα καλό βιβλίο ή tutorial για αυτό Ευχαριστώ εκ των προτέρων [/quote] Hayet. J> Δ. Krauss

[Quote = kingmakerbull] είχα Kurose και Ross (ηλεκτρομαγνητικά κύματα και πεδία), ως μέρος των μαθημάτων μου. Αλλά η bokok ήταν πολύ περίπλοκο και δύσκολο να κατανοηθεί. Τώρα κάνω ένα οικοτροφείο σε μια εταιρεία κατασκευής τσιπ GPS. Νιώθω ότι πρέπει να κατανοήσουν τα βασικά του ηλεκτρομαγνητισμός κύματα και πεδία από ένα σημείο μηχανική άποψη, όπως το πώς να οικοδομήσουμε κεραίες πομπών και άλλα πράγματα. Pls προτείνουν ένα καλό βιβλίο ή tutorial για αυτό Ευχαριστώ εκ των προτέρων [/quote] Δοκιμάστε αυτό, επίσης, τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία, νεώτερος William Hayt

[Quote = srinivas.nrt] [quote = kingmakerbull] είχα Kurose και Ross (ηλεκτρομαγνητικά κύματα και πεδία), ως μέρος των μαθημάτων μου. Αλλά η bokok ήταν πολύ περίπλοκο και δύσκολο να κατανοηθεί. Τώρα κάνω ένα οικοτροφείο σε μια εταιρεία κατασκευής τσιπ GPS. Νιώθω ότι πρέπει να κατανοήσουν τα βασικά του ηλεκτρομαγνητισμός κύματα και πεδία από ένα σημείο μηχανική άποψη, όπως το πώς να οικοδομήσουμε κεραίες πομπών και άλλα πράγματα. Pls προτείνουν ένα καλό βιβλίο ή tutorial για αυτό Ευχαριστώ εκ των προτέρων [/quote] Δοκιμάστε αυτό, επίσης, τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία, νεώτερος William Hayt [/quote] ulapy

δοκιμάστε το βιβλίο που γράφτηκε από Sadiku

καλή Ηλεκτρομαγνητικά Πεδία bok από τον William νεώτερος Hayt

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back