Βήμα Down Τροφοδοσία από 48 VDC σε 28VDC

L

lowmy2005

Guest
Πώς να παραιτηθεί από την παροχή ρεύματος από 48VDC σε 28VDC και το ρεύμα είναι 20A;

διακόπτη λειτουργίας buck μετατροπέας είναι η μόνη λύση σε αυτά τα τρέχοντα φορτία. μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την τρέχουσα κατάσταση, όπως τα τσιπ UC3842 υποστηρίζεται από MOSFET δύναμη της κατάλληλης ισχύος. όπως η ισχύς είναι καλά πάνω από 600 συμπεριλαμβανομένων αποδοτικότητα του συστήματος, σωστή φροντίδα πρέπει να ληφθεί στην επιλογή των εξαρτημάτων και τοποθετήσεις.

Βήμα κάτω dc σε dc μετατροπείς είναι διαθέσιμοι.

[QUOTE = syeda Amna? 813,186].? Βήμα κάτω τους Dc μετατροπείς είναι διαθέσιμοι [/quote] Μπορείτε να μου συστήσει το βήμα κάτω τους Dc μετατροπείς

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">----- ----- Δημοσίευση προστέθηκε στις 12:12 ---------- Προηγούμενο μήνυμα ήταν στις 11:57 ----------</span></span>
Το spec είναι σαν παρακάτω: Vin = 48VDC Vout = 28 Vdc Iout = 12.5Α Imax = 20Α

Αν νομίζετε ότι το φορτίο μπορεί να λειτουργήσει με 24Vdc τότε υπάρχουν Planty των συσκευών που συγκεκαλυμμένη 48VDC να 24Vdc .. Εδώ είναι ένα παράδειγμα: 10A 48V-24V Μετατροπέας τάσης [/url] IanP: wink:

Έχω κάποιες fonud. Δείτε αυτό. Μπορεί να είναι ότι θα χρήσιμο για σας. PKL 4316, MV48-28-600, FNW500-700 Series κλπ. δείτε αυτό το σύνδεσμο για το τεχνικό δελτίο του FNW500-700 Series [url = http://old.lineagepower.com/datasheets.aspx?NID=508b85d5-d8de-440c- 82f2-7b68f8de77be] Προϊόντος Φύλλο: DC / DC Προϊόντα - Απομονωμένη Μετατροπείς [/url]

Πώς προσπαθήσουμε για το σχηματικό του FAN2106 από Fairchild; Το χρησιμοποίησα ήδη σε ένα από το έργο μου. Ή το παλιό σχέδιο κίνηση επιστροφής σχολείο ...

Μπορεί να είναι δυνατή η πτώση 48 V έως 12 βολτ 2 A. από οποιονδήποτε εύκολα διαθέσιμες componenets;

ναι μπορεί ... theres πείρο OVP και OCP είναι διαθέσιμο για αυτό.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back