ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ: "Ψηφιακή Επεξεργασία Σήματος Χρησιμοποιώντας το MATLAB & q

U

usman_star2

Guest
Γεια σου, Χρειάζομαι το βιβλίο σε μορφή pdf. «Ψηφιακή Επεξεργασία Σήματος Χρησιμοποιώντας το MATLAB" Με "John G Proakis" και "Vinay Κ Ingle" Βλέπω, επίσης, τις προηγούμενες δημοσιεύσεις για αυτό το βιβλίο, αλλά κανείς δεν ανοίξει αυτό το βιβλίο. plz αν κάποιος έχει αυτό το βιβλίο μου έδωσε τότε σύντομα σε μορφή pdf. Thanx.

proakis και Ingle; Έχω ακούσει μόνο proakis και Μανωλάκης .. Είναι αυτό μια νέα έκδοση; αφορά, wiztronix

καμία δεν νέο φίλο της. εάν u έχω proakis βιβλίο τότε μου έδωσε το ok βιβλίο

hey αδερφέ, μπορείτε να βρείτε το βιβλίο σας για δωρεάν φορτίο d'εδώ .. http://www.4shared.com/network/search.jsp?searchmode=2&searchName=proakis&x=0&y=0 να απολαύσετε! αφορά, wiztronix ps - i πραγματικά εκτίμησα ότι πατήσατε το "βοήθησαν" κουμπί, ακόμη και πριν i σας βοήθησαν πραγματικά .. ακριβώς το kinda συγγένεια που κάνει τον κόσμο να πάει γύρω από ..

O δεν αδερφέ, έχω ήδη αυτό το βιβλίο που χρειάζομαι "Ψηφιακή Επεξεργασία Σήματος Χρησιμοποιώντας το MATLAB" ok χρησιμοποιώντας MATLAB από proakis. plz αυτό απαιτείται βιβλίο

Αρκεί να "Ψηφιακή Επεξεργασία Σήματος Χρησιμοποιώντας το MATLAB" από proakis ok έχω πολλά βιβλία για MATLAB, αλλά αυτό το βιβλίο χρειάζομαι για την τάξη μου του DSP. ok bro plz να με βοηθήσει.

Προσπάθησα ψάχνει για αυτό το βιβλίο χωρίς καμία τύχη, έτσι το βρήκα στη βιβλιοθήκη και να δανειστεί

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back